banner102

Of Medya Derneği 1. kongresini yaptı

Of Medya Derneği’nin 1.Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa seçilen kurucu Yüksel Yaşar, Derneğin Of’un en etkili sivil toplum kuruluşu olacağını ifade etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Nisan 2014 Perşembe 23:43
Of Medya Derneği 1. kongresini yaptı
Of’ta görev yapan Medya Mensupları ve Medya Sahipleri tarafından 2013 yılında kurulan Of Medya Derneği, 1.Olağan Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini belirledi.

Dernek Merkezi’nde düzenlenen kongreye derneğe kayıtlı 22 üyeden 14’ü katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Kurucu Başkan Yüksel Yaşar, üyelere derneğin kuruluşu ve 6 aylık süreçte yapılan faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Derneğin kısa sürede kuruluşunu tamamladığını ve tanıtım faaliyetlerine ağırlık verdiğini ifade eden Yaşar; “Kuruluş çalışmalarımızın ardından tanıtım faaliyetleri kapsamında düzenlediğimiz kahvaltıda üyelerimizle bir araya geldik. Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek derneğimiz hakkında kendilerini bilgilendirdik. Yerel seçim süreci nedeniyle ara verdiğimiz faaliyetlerimize kongremizden sonra yoğun bir tempo ile başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü kongrede dilek ve temenniler bölümünde üyeler dernek faaliyetleri halkında görüş ve önerilerinin ardından Yönetim ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelikleri seçimleri yapıldı.

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Yüksel Yaşar, Ahmet Muratoğlu, Ömer Alkan, Harun Yılmaz, Serkan Kul, İzzet Keleş ve Fahri Hacıcaferoğlu seçilirken Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine Şefik Üstündağ, Gökhan Karataş ve İmdat Osmanoğlu seçildi.

Seçimlerin ardından üyelere teşekkür eden Başkan Yaşar; “Kongremize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum. Bizlere yeni bir sorumluluk yüklediniz. Bizlere duyduğunuz güven ve desteğe layık olmaya çalışacağız. Görev alan almayan tüm arkadaşlarımızla fikir birliği ile derneğimizi Of'un en etkin sivil toplum kuruluşu yapacağımıza inanıyorum. Yüce Mevlam bizleri mahcup etmesin” diye konuştu.

Kongreye CHP Of İlçe Başkanı Erdal Özçelik de katılarak Dernek Üyelerine ve yönetimine başarılar diledi.


Son Güncelleme: 26.04.2014 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90