banner102

Of Medya Derneği ağustos ayı toplantısı

Of Medya Derneği aylık istişare toplantılarına devam ediyor. Dernek yönetimi her ay yapmış olduğu yönetim kurulu istişare toplantısında ağustos ayı istişare toplantısını Of Havadis Gazetesi bürosunda gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Ağustos 2019 Çarşamba 17:02
Of Medya Derneği ağustos ayı toplantısı

Başkan İzzet Keleş başkanlığında yapılan toplantıya başkan yardımcısı Fahri Facıcaferoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Muratoğlu, İmdat Osmanoğlu ve Yüksel Yaşar katıldı.

Toplantıyı değerlendiren Başkan İzzet Keleş; “Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin Kurban bayramını tebrik ediyorum. Ülkemizde ve bölgemizde cereyan eden gelişmeler olanca hızıyla ve sıcaklığıyla devam ediyor. Bölgemizde ise malum her yıl yaz aylarında yaşanan trafik yoğunluğu yaşanmaya devam ediyor. Yoğunluk nedeniyle herkesin daha anlayışlı ve fedakârlık içinde olması gerekir. Yaz sıcaklarındaki artış denizlerde ve yayların kullanılmasında vatandaşların tercihinde önemli bir yere sahip oluyor. Boğulmalara karşı ve trafik kazalarına karşı vatandaşlarımız dikkatli olması gerekir. 2. çay sezonunun da bitmesiyle halkımız bir dinlenme dönemine geçiyor. Onlar için de iyi bir dönem olmasını diliyorum. Bütün bayramlarda olduğu gibi bu bayramın da ülkemizin ve insanlığın barışve kardeşliğine vesile olmasını diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Son Güncelleme: 21.08.2019 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90