banner102

Of Medya Derneği Gündemi Değerlendirdi

Kurulduğu günden beri aylık istişare toplantıları yaparak farklı fikirler ortaya koyan Of Medya Derneği şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Şubat 2019 Pazartesi 18:48
Of Medya Derneği Gündemi Değerlendirdi

Of Medya Derneği bu ayki istişare toplantısını Melih Gökçek Çay Bahçesinde icra etti. Şubat ayı istişare toplantısına başkan İzzet Keleş, başkan yardımcısı Fahri Facıcaferoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Muratoğlu ve Yüksel Yaşar katıldı.

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş yaptığı değerlendirmede, “Dernek olarak her ay istişare amacıyla toplanıyoruz. Genellikle toplantılarımızı gazete bürolarımızda yapıyorduk. Bu ayki istişare toplantımızı topluma açık alanda yaptık. Bundan sonra da ara sıra bugün olduğu gibi toplantılarımızı halkın arasında olacak şekilde yaparız inşallah. Ülkemizde gündem hızlı değişse de Mahalli İdareler Seçimi yaklaştıkça artık bütünüyle gündem seçime odaklanmaya doğru gidiyor. Ülkemizde olduğu gibi Of’ta da seçim çalışmalarındaki tempo yavaş yavaş yükseliyor.Tüm siyasi partilerimize başarılar diliyorum. Bizim beklentimiz ve temennimiz şehrimizi daha iyiye, güzele götürecek halkın teveccühünü kazanacak yarışın centilmenlikle geçmesidir. Seçim sonucunda kazanan Of olsun, ülkemiz olsun. Marka şehrimiz Of’umuzun değeri daha da artsın. Bu uğurda çalışanların Allah yardımcısı olsun.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Son Güncelleme: 11.02.2019 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90