banner102

Of Medya Derneği gündemi değerlendirdi

Of’un önemli Sivil Toplum Kuruluşu Of Medya Derneği yapmış olduğu aylık istişare toplantılarıyla gündemi değerlendiriyor. Dernek yönetimi her ay yapmış olduğu yönetim kurulu istişare toplantılarına ekim ayı istişare toplantısı ile devam etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Ekim 2019 Pazartesi 15:18
Of Medya Derneği gündemi değerlendirdi

Toplantıyı değerlendiren Başkan İzzet Keleş;.” Türkiye dışarıdan gelen terör saldırılarına karşı iç ve dış güvenliği sağlamak amacıyla  “Barış Pınarları Operasyonunu” başlatmış bulunmakta . Ülkemizin bekası, bölgemizin güvenliği için son derece hayati önem taşıyan bu operasyonu destekliyoruz. Ordumuza çıkmış oldukları bu zor ve çetin yolda başarılar diliyoruz. Rabbim güvenlik güçlerimize güç, kuvvet versin. İnşallah bu harekât bölgemizin barış ve esenliğine vesile olur. Ordumuzun bu haklı mücadelesinde dışarıdan gelen haksız ve mesnetsiz eleştirileri son derece manidar buluyoruz. Milletimiz bu zor günleri daha çok kardeşlik, daha çok birlik ve beraberlik içinde aşacağına inanıyoruz. İnşallah operasyon tez zamanda amacına ulaşır ve askerimizi sağ salim yuvasına döner. İlçemizde yaklaşık on gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın acil koduyla imzaladığı “Of’a Millet Bahçesi” projesi Of’ta tartışılıyor. Şehrin güzelleşmesi için örnek bir proje gibi duran bu projeye vatandaşların, değişik saiklerle getirdiği eleştirilere karşı bir oldubitti ile karşılaşıp karşılaşmayacağı da merak ediliyor. Bizler de temenni ediyoruz ki inşallah bu proje birilerini değil de Of’u abat eder,  Of’a gerçek anlamda nefes aldırır.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Of Havadis Gazetesi bürosunda gerçekleştirilen ekim ayıistişare toplantısına ve Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Muratoğlu, İmdat Osmanoğlu ve Yüksel Yaşar katıldı.

Son Güncelleme: 14.10.2019 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90