banner102

Of Medya Derneği gündemi değerlendirdi

Aylık istişare toplantıları yapan ve gündemi değerlendiren Of Medya Derneği kasım ayı istişare ve değerlendirme toplantısını yaparak gündemi değerlendirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Kasım 2019 Salı 17:22
Of Medya Derneği gündemi değerlendirdi

Of Medya Derneği yönetimi tarafından düzenlenen kasım ayı istişare toplantısında  Öğretmenler Günü, ulusal ve yerel  gündemin yansımaları değerlendirildi. Kasım ayı istişare toplantısı yönetim kurulu üyesi Murat Gözütok’un ortak olduğu ve  yakın zamanda hizmete açılan Kalyon Kafe’de yapıldı.

Toplantıyı değerlendiren Başkan İzzet Keleş;.” Öncelikli olarak böyle nezih bir işletme için Kalyon Kafe’ye hayırlı olsun diyorum.  İlçemizde ve ülkemizde son yılların en sıcak sonbahar mevsimi yaşanıyor. Adeta sonbaharda yaz mevsimini yaşıyoruz. İnşallah bu tabii afetlere neden olmaz. Geçen aydan beri ilçemizde konuşulan “ Millet Bahçesi” projesi konuşulmaya devam ediyor. Olacak mı olmayacak mı? Olacaksa ne zaman olacak diye halk arasında tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. 24 Kasım Gününü kutluyoruz. Geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizin samimi, özverili, idealist çalışmaları gelecek adına umudumuz olacaktır. Milli ve manevi değerlere bağlı, bilimsel gelişmelere açık, kendine güvenen nesiller yetiştirmek toplumun ve bizlerin beklentileridir. Öğretmene yönelik her türlü şiddeti kınıyor, onların görev yapmalarını engelleyici ekonomik, sosyal ve siyasal engellerin kaldırılmasını bekliyoruz. 100 günlük eylem planında söylenip aradan bir yıl geçmesine rağmen çıkarılamayan Öğretmenlik Meslek Kanununun biran önce çıkarılmasını eğitim camiası adına umuyoruz.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Kalyon Kafe’de yapılan Of Medya Derneği ekim ayı istişare toplantısına ve Başkan İzzet Keleş’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Muratoğlu, İmdat Osmanoğlu, Yüksel Yaşar ve Murat Gözütok katıldı.

 

Son Güncelleme: 26.11.2019 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90