banner102

Of Medya Derneği TDF’ye üye oluyor

Of Medya Derneği Ekim Ayı Toplantısında yaptığı görüşmede İstanbul’da Faaliyetlerini sürdüren Trabzon Dernekleri Federasyonu’na üye olmaya karar verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Ekim 2015 Perşembe 15:21
Of Medya Derneği TDF’ye üye oluyor
Of Medya Derneği aylık olağan toplantılarını Ekim Ayı toplantısı ile sürdürdü. Başkan Yüksel Yaşar başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu ve üyeler, Derneğin İstanbul’da faaliyet gösteren ve her yıl düzenlediği çok sayıda sosyal etkinlikle tüm Trabzon’u gurbet elde buluşturan Trabzon Dernekleri Federasyonu’na üye yapılmasına karar verdiler.

Dernek Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Başkan Yaşar’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ahmet Muratoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet Keleş ve Fahri Hacıcaferoğlu ile üyeler Nihat Yılmaz, Mustafa Yaşar ve Murat Gözütok katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Yaşar; “Yaz dönemi yoğunluğu nedeniyle toplantılarımızda ufak tefek aksaklıklar meydana geliyordu. İnşallah eğitim öğretim sezonunun başlamasıyla arkadaşlarımızın da köylerden şehir merkezine inmesiyle birlikte toplantılarımıza daha düzenli bir hal vereceğiz. Amaçlarımız doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Eğitim öğretim sezonunun başlamasıyla derneğimizin projelerinden biri olan muhabirlik kursu için çalışmalara başladık. İnşallah en kısa sürede gerekli alt yapı hazırlıklarını tamamlayarak Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde Muhabirlik kursumuzu açacağız” diye konuştu.

Derneğin Trabzon Dernekleri Federasyonuna üye olma konusunda da katılımcılara bilgiler veren Yaşar; “TDF’yi yani Trabzon Dernekleri Federasyonumuzu gerek yönetim kuruşundaki ağabeylerimiz ve gerekse yaptığımız haberlerden yakinen tanıyoruz. Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle Trabzon’umuzu tüm dünyaya tanıtıyorlar. Bizler de dernek olarak TDF’nin bu vizyonuna destek olmak ve derneğimize daha fazla güzellikler katma anlamında TDF’ye üye olmaya karar verdik. Arkadaşlarımıza bu önemli kararları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı ayrıca bir vedaya da sahne oldu. Of Kaymakamlığı Özel Kalem görevinden ayrılarak Bandırma Kaymakamlığı Özel Kalem görevine giden Dernek Üyesi Nihat Yılmaz, toplantıda dernek üyeleri ile vedalaştı. Of Medya Derneği’nin kuruluşundan bu güne kadar güzel bir oluşum sergilediğini belirten Yılmaz, derneğin bundan sonra Bandırma’da da temsil edileceğini ve her zaman derneğin faaliyetlerine katkı sunmaya devam edeceğini ifade etti.

Son Güncelleme: 22.10.2015 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90