banner102

Of Medya Derneği Üniversite öğrencileriyle buluştu

Of Medya Derneği düzenli olarak gerçekleştirdiği aylık istişare toplantısını bu ay Of Gençlik Merkezinde üniversite öğrencileriyle yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Aralık 2019 Salı 09:49
Of Medya Derneği Üniversite öğrencileriyle buluştu

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel Of Teknoloji Fakültesi Kulüp Temsilcisi öğrencilerle Of Medya Derneği yönetimini bir araya getirdi. Of Gençlik Merkezi Has Odada yapılan toplantının açılışında konuşan İlçe Gençlik Spor Müdürü Özcan Demirel,”  Ülkemizin geleceği gençlerimizin mutlu yaşamasını istiyoruz. Bunun yolu gençlerimizin bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı yaşamaktan geçtiğine inanıyoruz. Bu amaçla spor ve sosyal hayatın aktif yaşanması önem arz ediyor. Devletimiz Of’umuza çok güzel spor tesisleri kazandırdı. Bunlardan halkımız faydalansın diye yapıldı. Bu tesisler ne kadar kullanılırsa o kadar görevlerini yapmış olacaklar. Teknoloji Fakültemizde öğrencilerimiz çok güzel işler yapıyor.  Of Medya Derneğindeki değerli basın mensubu dostlarımızla Of Teknoloji Fakültesi öğrencilerimizi bir araya getirmek istedik. Kendilerini anlatmak, projelerini tanıtmak üniversite ile ilgili projelerini paylaşmak için bir ortam oluşturmak istedik. Of’un önemli değeri Of Medya Derneği mensubu gazeteci dostlarımıza da katılımları nedeniyle teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

HER DAİM DOĞRUNUN YANINDAYIZ

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş de toplantının açılışında yaptığı konuşmada,” Bizler şehrimiz için, ülkemiz için; güzel olan, doğru olan, faydalı olan ne varsa her zaman onun yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda her ay düzenli olarak yapmış olduğumuz istişare toplantılarımızda fikir teatisinde bulunuyoruz. Of Teknoloji Fakültesini şehrimiz için önemli bir değer olarak görüyoruz. Buradaki öğrencilerimizin başarısı, ürettikleri güzellikler hem ülkemiz için hem de şehrimiz için kazanımlar olacaktır. Sadece biz değil bütün şehir ve şehrin dinamikleri Of Teknoloji Fakültesinin yanında olmalıdır. Buradaki gerek öğrencilerin sosyal, kültürel sorunları gerekse akademik eğitimle ilgili sorunlar giderilmelidir. Sahip olduğu bölümleri bakımından çok önemli bölümlere sahip olan Of Teknoloji Fakültesinin akademik kadrosunun güçlendirilmesinde de şehrin dinamiklerine görevler düşüyor. Halkımızın olduğu gibi öğrencilerimizin de yaşadıkları şehre karşı sorumlulukları olduğunu da söylememiz gerekiyor. Hep birlikte daha güzel ve güçlü bir şehir istiyorsak öğrencisinden, akademisyenine, yöneticisinden, sokaktaki vatandaşa kadar herkes elinden geldiğince olumlu davranmalıdır. Basın olarak her zaman yanınızdayız. Sizlerin sesi olmak için elimizden geldiğini yapmaya hazırız.”  ifadelerini kullandı.

Toplantıda her bölüm temsilcisi öğrenciler yaptığı çalışmalar ve yapacakları projeler konusunda taleplerini ortaya koydu. Of Medya Derneği yöneticileri öğrencilerin talep ve isteklerine karşı düşüncelerini aktararak öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Of Medya Derneği öğrenci buluşmasına, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel, Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Muratoğlu, Yüksel Yaşar Of Kapalı Yüzme Havuzu Tesis Müdürü Hamdi Alkan ve Of Teknoloji Fakültesi öğrencileri katıldı. Toplantı fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 17.12.2019 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gözlükçü 2020-01-19 20:45:21

Bu Siyonistler yokmu bu Siyonistler tv bilgisayar v.s. icat ettiler gözlerimizi bozdular.sonra gözlükçüler yetmedi doktorlar icat ettiler. doktorlar içinde makinalar,ilaçlar v.s.sonro gözlükler için reçeteler gözlük modelleri mendilleri zincirleri kutusu falan... Halbuki ne olacak alt tarafı görmeyeceksin dimi yaaa

banner90