banner102

Of Medya Derneği yılın son toplantısında bir araya geldi

Of Medya Derneği yönetim kurulu üyeleri yılın son toplantısında bir araya gelerek aylık istişare toplantılarına devam etti. İrfanlı Mahallesi Çaykara Yolu üzerinde bulunan “OFSÜT KAFE’de” gerçekleşen toplantıda yerel ve ülke gündemi değerlendirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Aralık 2022 Çarşamba 19:40
Of Medya Derneği yılın son toplantısında bir araya geldi

Toplantı ile ilgili Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş  yaptığı değerlendirmede;  “İlçemizde hummalı  inşaat çalışmaları devam ediyor. Yakında kentsel dönüşüm projesi de başlayacak. Anlaşılan bu yoğunluk bir süre daha devam edecek. Bittiğinde inşallah şehrimiz daha güzel hale gelecek. Yeni Of Devlet Hastanesi hizmet vermeye başladı. İlçemiz için çok güzel bir hizmet oldu. Sebep olanlara, yapanlara şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. Ancak doktor kadrosunu tamamlamak, personelin de yeni şartlara uymaları için eğitime tabi tutulması gerekir. Eski hastanenin yıkımı başladı.  O alana Alimler Şehri Of’a yaraşır bir kütüphane yapılması çok şık olur. Ülkemiz yeni yılla birlikte tarihi bir seçim atmosferine giriyor. Her ne kadar 100. yıl mottosu ile anlamı yüksek olsa da bu seçim ayrıştırıcı değil bütünleştirici olmalıdır. Bölgemizde yaşanan savaş ve gerginlikleri de düşünerek tüm kesimlerin sağduyulu olması gerekir. Yoksa siyasilerin yapacakları ayrıştırıcı söylemler birlik ve dirliğimize halel getirebilir. Bunu da millet olarak kimse istemez. Allah ülkemizin ve milletimizin yar ve yardımcımız olsun.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Of Medya Derneğinin istişare toplantısına Dernek Başkanı İzzet Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yaşar, İmdat Osmanoğlu, Mustafa  Yaşar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90