banner102

Of Medya Derneği ziyaretlerine devam ediyor

Of Medya Derneği’nin Yönetimi Of Belediye Başkanı Murat Saral’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

10 Aralık 2013 Salı 18:55
Of Medya Derneği ziyaretlerine devam ediyor

Of’ta kısa bir süre önce kurularak faaliyetlerine başlayan Of Medya Derneği’nin kurucu yönetimi Kaymakam Arslan’ın ardından Of Belediye Başkanı Murat Saral’ı makamında ziyaret ettiler.

Derneğin kuruluşu ve çalışmaları hakkında Başkan Saral’a bilgiler veren Dernek Yöneticileri, Of’taki medya kuruluşları ve faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Yerel ve Bölge Medyasını yakından takip ettiğini belirten Başkan Saral; “Of’umuzda güçlü bir medyamız var. Özveriyle mücadele eden arkadaşlarımız var. Ancak zaman zaman haksız eleştirilere maruz kalıyoruz. Biz her çalışmamızda açık ve şeffaf olmaya özen gösteriyoruz. Tüm çalışmalarımızda kamuoyunu bilgilendirmeye gayret ediyoruz. Ama zaman zaman çalışmalarımızdan yeterli bilgi sahibi olunmadan eleştiriler yapılıyor. Bizim telefonumuz sürekli açık. Çalışmalarımızla olsun, şahsımızla alakalı olsun merak ettiğiniz ne varsa anında bizlere ulaşıp bilgi alabilirsiniz. Halkımızı doğru bilgilendirmeniz bizler için çok önemli” diye konuştu.

Başkan Saral’ın Medyaya gereken desteği her zaman verdiğini belirten Başkan Yüksel Yaşar, “Gerek gazeteciler gününde olsun, gerekse diğer özel gün ve gecelerde Sayın Başkanımız bizleri her zaman hatırlıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu desteklerinin bundan sonra da devam etmesini istiyoruz. Zor şartlar altında kısıtlı imkanlarla çalışan gazeteci arkadaşlarımız, hatırlandıklarında mutlu oluyorlar. Şehrimizin sosyal ve kültürel yaşamını daha yükseğe çıkarmak için mücadele eden arkadaşlarımıza bizler de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarete katılan Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Muratoğlu, Dernek Üyeleri Harun Yılmaz, İzzet Keleş, Şefik Üstündağ, Gökhan Karataş ve Kaymakamlık Özel Kalemi Nihat Yılmaz da fikir ve düşüncelerini Başkan Saral ile paylaştılar. 

Son Güncelleme: 13.12.2013 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90