banner102

Of Medya Derneğinde Görev Değişimi

Of Medya Derneği’nin 3.olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen İzzet Keleş, görevi devraldığı Başkan Ahmet Muratoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Eylül 2018 Pazartesi 18:34
Of Medya Derneğinde Görev Değişimi

2013 yılında kurularak faaliyetlerine başlayan Of Medya Derneği, düzenlediği 3.olağan kongre ile yeni yönetimini belirledi.

Başkan Yardımcısı olarak görev yapan İzzet Keleş, düzenlenen kongrede Derneğin yeni başkanı oldu. Başkan Keleş, görevi devraldığı Ahmet Muratoğlu’na ise derneğe verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.

DERNEĞİMİZDE KOLTUK HEVESİ YOK

Bayrak yarışında görevin kendisine tevdi edilmesi nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Başkan Keleş; “Gerek görevi devraldığım Ahmet Muratoğlu Başkanıma gerekse Yüksel Yaşar Kurucu Başkanıma derneğimize bugünlere dek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Geldiğimiz noktada da gördük ki derneğimizde bir koltuk heveslisi ve tutkusu yok. Bugün bu bayrak yarışı bize tevdi edildi bizler de sahip olduğumuz anlayış gereği kabul ettik. Amacımız Of’umuza ve ülkemize; düşüncelerimizle, fikirlerimizle, eğitimci anlayışımızla üretebildiğimiz sosyal projelerle, yeri geldi millet adına olumlu eleştirilerle bir nebze de olsa katkı sağlamaktır. İyi niyet ve samimiyetle yapacağımız çalışmalarda Rabbimizden muvaffakiyetler toplumumuzdan desteklerini bekliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Plaket takdim törenine Kurucu Başkan Yüksel Yaşar, 2.Başkan Ahmet Muratoğlu, Başkan İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu ve Üye Yusuf yaşar katıldı.

Son Güncelleme: 17.09.2018 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90