banner102

Of Medya Derneğinden Başkan Çapoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ak parti Of İlçe Başkanlığına atanan ve göreve başlayan Ahmet Çapoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Of’un önemli Sivil Toplum Kuruluşu olan Of Medya Derneği yönetim kurulu üyeleri Başkan Ahmet Çapoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Kasım 2020 Çarşamba 19:22
Of Medya Derneğinden Başkan Çapoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Of Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Keleş ziyarette, “Başlamış olduğunuz yeni göreviniz hayırlı olsun. Dernek olarak ilçemizde yapılan etkinlikleri,  hizmetleri,  haberimiz ve imkânımız olduğu müddetçe, halkımıza duyurma noktasında azami gayreti içinde olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Nerede olursa olsun ilçemiz adına yapılacak her güzellikte bizlere fikrimiz ve düşüncemiz sorulduğunda doğruluğuna ve halkımızın faydasına olduğuna inandığımız düşünce ve fikirlerimizi ifade etmekten kaçınmayız. Çünkü ortak paydamız Of’umuz ve Of’umuzun geleceğidir. Siyasi partileri millete hizmet kuruluşları olarak görüyoruz. Başlamış olduğunuz millete hizmet yarışında sizlere ve ekibinize başarılar diliyoruz. Allah yardımcınız olsun, Allah mahcup etmesin.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada, “ Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Kamuoyunun bilgilendirmesi adına basın çok önemli bir vazife ifa ediyor. Bizler bu konuya çok önem veriyoruz. Bundan sonra daha yakın bir iletişim içinde olacağız inşallah . Bütün işlerimizde şahsımızın değil Of’umuzun ve partimizin menfaatlerini korumak ve bu uğurda çalışmak anlayışındayız. Herkese kucak açtık. Bu zamana kadar her kesimden ziyaretçilerimiz oldu. Çok olumlu bir iletişim kurduk. Gayemiz kimseye karşı bir önyargı oluşturmadan, tüm duvarları kaldırarak insanları kucaklamaktır. Teşkilat olarak birlik beraberlik içinde kucaklayıcı bir şekilde halkımızın derdine derman olmaya çalışacağız.” diyerek duygularını ifade etti.

Of Medya Derneğinin Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu’na yaptığı ziyarete Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri İmdat Osmanoğlu ve Yüksel yaşar katıldı.

 

 

Son Güncelleme: 18.11.2020 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90