banner102

Of Medya Derneğinden hayırlı olsun ziyareti!

Of Medya Derneği yaptığı kongre ile yeni yönetimini belirleyen Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş ve yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ve yönetimini parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Şubat 2021 Pazartesi 12:52
Of Medya Derneğinden hayırlı olsun ziyareti!

Of Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Keleş ziyarette yaptığı konuşmada, “Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı olarak yapmış olduğunuz kongrede başkan seçilmeniz nedeniyle sizleri ve yeni yönetiminizi kutluyoruz. Teşkilatınıza ve ilçemize hayırlı olsun. Görüyoruz ki Saadet Partisi Of İlçe teşkilatında önemli bir değişim olmuş. Daha genç ve dinamik bir görünüm kazanmış. Sayın Başkan aynı zamanda derneğimizin üyesi olması nedeniyle dernek çalışmalarımızı yakından biliyorsunuz. Bundan sonra da aynıanlayışla diğer siyasi partilerin olduğu gibi sizlerin de çalışmalarını kamuoyuna duyurmaya çalışacağız. İlçemiz için fikir ve düşüncelerimiz sizler tarafından talep edildiğinde doğru olduğuna inandığımız düşüncelerimizi paylaşmaktan imtina etmeyiz. Çünkü aynı şehirde yaşıyoruz. Hepimizin gayesi şehrimizin daha iyi yönetilmesi ve ileriye taşınmasıdır. Tekrar yeni yönetiminizi ve sizleri tebrik ediyor, misafirperverliğiniz için de ayrıca teşekkür ediyoruz.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Saadet Partisi Of İlçe BaşkanıAhmet Muratoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada“Of Medya Derneği bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Biz de bir dönem yönetim kurulu başkanlığı yaptık. İstişare kültürüne önem veren bir dernek olduğuna bizzat şahidiz. Pandemi süreci tüm dünyayı etkilediği gibi  bizleri de etkiledi. Kongremizi bu süreçte  hayırlısı ile yaptık. Bizde seçimlerden seçimlere çalışan bir parti değiliz. Seçimler biter ertesi gün yeni seçimler için çalışmaya başlarız. Bu anlayışla çalışmaya başladık. Of halkımız için umut var, Saadet Partisi var diyoruz ve çalışıyoruz. Halkımızın dertlerini dinliyoruz. Çalışmalar sonucunda inşallah halkımızın teveccühüne mazhar olacağız. Rabbim hayırlı çalışmalarda yardımcımız olsun. Sizlere de nazik ziyaretleriniz ve istişareleriniz için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere de kolaylıklar diliyorum.

Of Medya Derneğinin Saadet  Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ve yönetimine  yaptığı ziyarete Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri İmdat Osmanoğlu ve Yüksel Yaşar katıldı.

Son Güncelleme: 08.02.2021 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90