banner102

Of Medya Derneğinden İyi Partiye hayırlı olsun ziyareti

Kısa bir süre önce İyi Parti Of İlçe Başkanlığı kongresini yaparak yeni yönetimini belirlemişti. Of Medya Derneği yönetim kurulu üyeleri de kongrede yeniden İyi Parti Of İlçe Başkanlığına seçilen Avni Karamustafaoğlu’nu parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Şubat 2021 Cumartesi 23:27
Of Medya Derneğinden İyi Partiye hayırlı olsun ziyareti

Of Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Keleş ziyarette, “Kongreniz hayırlı olsun. Seçilmeniz nedeniyle sizleri ve yönetiminizi tebrik ediyoruz.  Dernek olarak ilçemizde yapılan her türlü etkinlikleri, hizmetleri, haberimiz ve imkânımız olduğu müddetçe, halkımıza duyurma noktasında azami gayreti içindeyiz. Siyasi partiler milletin sorunlarını çözmek için kurulan kuruluşlardır. Bu anlamda sizlerin çalışmalarını önemsiyor ve halkımıza duyurmaya çalışıyoruz. Yeter ki sizler toplumun hayrına yapacağınız iş ve eylemlerinizden haberimiz olsun. Düşüncesi, partisi ne olursa olsun Of için güzellikler noktasında neler yapılacaksa bizler de ona düşüncemizle, fikrimizle haberlerimizle destek olmaya çalışmaktır. Çünkü ortak paydamız Of’umuz ve Of’umuzun geleceğidir. Sizlere ve yönetiminize çalışmalarında başarılar diliyoruz.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

İyi Parti Of İlçe Başkanı Avni Karamustafaoğlu “ Of Medya Derneği olarak nazik ziyaretiniz için sizlere  teşekkür ediyorum. Sizlerin görevlerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve yaptığınız vazifeyi hakkıyla yaptığınıza inanıyorum. Bizler Of’un sorunlarını biliyoruz.18 yıldır iktidarda olan parti Of’a kamu binasından başka ne yaptı? İşsiz olan vatandaşlarımız için bir fabrika mı yaptı? Şimdi de Pandemi sürecinde daha zor durumda olan ekonomimizi görmezden gelerek Millet Bahçesi meselesi çıktı karşımıza. Vatandaş endişeli ve ne olacağını bilmiyor. Bizler de bu mağduriyetin giderilmesi için bu karardan dönülmesini diliyoruz.” dedi.

Of Medya Derneğinin İyi Parti Of İlçe Başkanı Avni Karamustafaoğlu’na yaptığı ziyarete Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, Yönetim Kurulu üyesi Yüksel yaşar katıldı.

Son Güncelleme: 06.02.2021 23:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90