banner102

Of MEM'den OF TSO’na Teşekkür Plaketi

Of’un en büyük sivil toplum kuruluşu olan Of Ticaret ve Sanayi Odası’na eğitime yapmış olduğu yardımlardan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından plaket verilerek teşekkür edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Kasım 2015 Cumartesi 17:29
Of MEM'den OF TSO’na Teşekkür Plaketi
Of TSO Toplantı salonunda gerçekleşen törende Of İçe Milli Eğitim Müdürü kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Kabahasanoğlu konuşmasında;  2005 yılından beri Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 10 yıldır çalışıyorum. Muhtaç öğrencilerimize her yıl giyim kuşam yardımı yapılıyor. Burada en önemli yardım kuruluşların başında Of TSO geliyor. Of TSO her yıl öğrencilerimize 600 çift ayakkabı yardımında bulunuyor. Onların sayesinde 10 yılda toplam 5000 çift ayakkabı muhtaç öğrencilerimize dağıttık. Üstelik bu ayakkabılar son derece kaliteli ayakkabılardı. Yaptığımız titiz incelemeyle  bu ayakkabılar ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırıldı. Öğrencilerim adına, kurumum adına size teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bizim size verdiğimiz bu plaket gönülden bir teşekkürün nişanesidir. Lütfen bunu kabul buyurunuz. ” ifadelerini kullandı.

OF TSO Başkanı Erdal Saral da plaket töreninde yaptığı konuşmada; “ Ben eğitim gönüllüsü bir insanım. Şehrimizin ve ülkemizin eğitimine ne kadar katkı verirsek o kadar kendimizi mutlu hissediyoruz. Biz burada yaptığımız yardımlarda  bir çeşit aracılık yaptık. Bağlı bulunduğumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yardımlarını öğrencilerimize ulaştırdık. Bundan sonra da OFTSO olarak elimizden gelen yardımı yapmaya devam edeceğiz. Bize verdiğiniz bu plaketi kurumum adına alıyorum. Bu ince davranışınızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. Eğitim öğretim hayatınızda size tüm öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

Son Güncelleme: 21.11.2015 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90