banner102

Of Memursen Temsilcileri Buluştu

Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar; Of’taki Sendika Temsilcileriyle yaptığı toplantıda Memursen Bayrağını Of’ta en üst noktaya çıkartmak için el birliği ile çalışacaklarını söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ekim 2016 Çarşamba 20:32
Of Memursen Temsilcileri Buluştu

Memursen Of İlçe Başkanlığı görevine atanan Yüksel Yaşar, konfederasyona bağlı sendikaların ilçe ve işyeri temsilcileri ile bir araya geldi.

Memursen Of İlçe Başkanlığında yapılan toplantıya Başkan Yaşar’ın yanı sıra Eğitim Bir Sen Of Temsilcisi Hasan Baştan, Eğitim Bir Sen Başkan Yardımcısı Yusuf Alkan, Diyanet Sen Of Temsilcisi Yusuf Yaşar, Kültür Memur Sen Of Temsilcisi Ferhan Özdemir, Sağlık Sen Of Temsilcisi Bozkurt Hacıefendioğlu, Bayındır Sen Of Temsilcisi İmdat Gültekin, Çaykur Çamlı Çay Fabrikası Enerji Bir Sen İş Yeri Temsilcisi Hüseyin Yılmaz, Çaykur Of Çay Fabrikası Enerji Bir Sen İş Yeri Temsilcisi Sezgin Demircioğlu ve Sağlık Sen Of Toplum Sağlığı Merkezi Temsilcisi Nihat Çakıroğlu katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Yaşar; “Memursen Konfederasyonumuz, 12 alt sendikalarıyla ülke genelinde 956 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük sendikasıdır. Of’ta da bine yaklaşan üye sayımızla hemen hemen tüm sendikalarda yetkili konumda olan Memursen’in temsilcileri olarak bir araya geldik. Ülkemizde yaşanan süreç hepimizin malumu. 15 Temmuz’da bir çok kurum, kişi, siyasetçi ortalıklarda yokken Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın, TV’de kanal kanal dolaşarak, vatanımıza, bayrağımıza ve milletin seçtiklerine sahip çıkıyordu. Bizler de en alt birimlerde görev alanlar olarak yolumuz belli. Amacımız üye arkadaşlarımızın sorunlarında kendilerine yardımcı olmak, kurumsal anlamda başarılarımızı arttırmak, ülkemizin ve milletimizin değerlerine sahip çıkmaktır. İnşallah Of’ta güzel bir birliktelik oluşturarak Memursen Bayrağını ülke genelinde olduğu gibi en yüksek noktada dalgalandırmak için mücadele edeceğiz. Tüm temsilci arkadaşlarımızın bu mücadelede yanımızda olacağından şüphem yok. İnşallah el birliği ile Of’ta güzel işler başaracağız” ifadelerini kullandı.

Çay sohbetinin ardından Of’taki Kamu Kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Partilerin ziyaret edilmesi, ayrıca her ay düzenli olarak toplantıların yapılması kararlaştırıldı.

Son Güncelleme: 12.10.2016 20:33
Anahtar Kelimeler:
Yüksel Yaşar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90