banner102

Of MHP'den turizm odaklı projeler

‘MHP Of Belediye Başkan Adayı Ali Çakıroğlu Hayali proje değil halkın ihtiyacı olan projeleri uygulayacağız’ dedi

06 Ocak 2014 Pazartesi 12:50
Of MHP'den turizm odaklı projeler

 MHP Of ilçesi Belediye Başkan Adayı Ali Çakıroğlu,MHP İlçe Başkanı Mehmet Hacikerimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Of ilçe esnafını,belde ve köylerdeki halkı sık sık ziyaret ederek ilçenin, Beldelerin ve Köylerin ne gibi hizmetlere ihtiyacı olduğunu vatandaşların kendi ağızlarından dinleyip tespit ederek ona göre projelerini hazırlayacağını söylediler.

Görüştüğü yüzlerce vatandaşın sevgisini aldıklarını iddia eden Çakıroğlu, "Görüştüğümüz vatandaşlarımızın bizlere yaklaşımı oldukça memnun edici oluyor. İlçemizin geleceği için yağacağımız hizmetlere halkımızın inanması bizlerin ayrıca hizmet aşkını daha da güçlendiriyor. Bu nedenle hayali proje değil ilçemizin ve halkımızın ihtiyacı olan hizmet projelerini gerçekleştireceğiz" dedi.

Çakıroğlu Of Dumlusus Dİnlenme tesislerini ekibiyle ziyaret ederek turizm hakkında görüşlerini ortaya koydu.

Uzungöl haricinde güzergah üzerindeki ilçelerimiz bu turizmden faydalanamıyor diyen Çakıroğlu. "Yılda yaklaşık 400 bin turist Uzunöl'e gidiyor. Bu konuklarımız ilçelerimize çekebilmek ve ilçe esnafları da bunlardan faydalanmak için çok önemli proje çalışmalarımızı hayada geçirerek bölge ekonomisine oldukça katkı sağlayacağız" diyerek turizm hakkındaki projelerini söyledi.

Yerel Basının bölgemiz açısından çok önemli yere sahip olduğunu sözlerine ekleyen Çakıroğlu, gerek maddi gerekse yeterice destek verilmediği için yerel basının istenilen seviyelere gelemediğini ifade etti.

Son Güncelleme: 06.01.2014 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan 2014-01-06 18:38:25

yanılmıyorsam murat başkanın sahil dolgusundan bahsetmeye çalışıyorlar

Avatar
çağrı 2014-01-09 20:14:55

bence yanılıyorsun herkes hizmet etme çabasında fikir ne olursa olsun.

Avatar
adem.y 2014-01-13 10:00:44

of belediyesi yılların verdiği sorunları ancak ve ancak mhp kadaroları sayesinde çözebilecektir yoksa statüko devam ederse of bir gıdım ileri gidemez

Avatar
oflu 2014-01-13 15:50:11

bu sefer mhp diyelim bu gune kadar tum partiler belediyeyi yonetdi mhp ilk kez belediyeyi yonetme arzusunda ve bu kez mhp nin yonetmesi icin oyumuzu mhp ye verelim akp saadet chp ve tum partilere sesleniyorum bu kez mhp bu sansi mhp ye vereli ben sahsen oyle dusunuyorum herkese saygilar

banner90