banner102

Of Milli Eğitim Ailesi İftarda Buluştu

Son günlerini yaşadığımız Ramazan ayında Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul ve kurum idarecileri iftarda bir araya gelerek hem sohbet edip hem de birlik beraberliklerini pekiştirdiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Temmuz 2016 Cumartesi 12:39
Of Milli Eğitim Ailesi İftarda Buluştu

İyidere Sahil Babilion Otelde yenilen iftar yemeği öncesi misafirler önce otelin çevresini gezerek sohbet ettiler. Akşam ezanının okunmasıyla iftarlarını açan eğitim camiasına yemekten sonra Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir konuşma yaptı.Kabahasanoğlu konuşmasında; ” Değerli arkadaşlar Of eğitim ailesi olarak güzel çalışmalar yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz inşallah. Birlik beraberliğimizi sağladığımızda üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir sorun olmayacağına inanıyorum. İl Milli Eğitim Müdürümüzün de davetimize icap etmesinden dolayı çok mutlu olduk. Kendilerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Eğitim çalışmalarımızda her zaman yanımızda olmuştur. Bizler de Of Eğitim Ailesi olarak gelecek sene daha çok çalışarak başarımızı artıracağımızın sözünü veriyorum.Hepinizin Kadir Gecesini ve yaklaşan  bayramınızı tebrik ediyor , saygılar sunuyorum." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da bir selamlama konuşması yaptı. Aktaş konuşmasında;" Of Eğitim Ailesi olarak bizleri de bu güzel aile  ortamınıza davet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim bu birlikteliğinize daim etsin. Of'un çalışmalarını başarılı buluyor ve bu başarılarını tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu başarılarınız artacaktır. Mübarek Kadir Gecenizi tebrik ediyorum. Önümüzde yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyor; size ailenize ve tüm İslâm alemine hayırlar getirmesini diliyorum." diyerek düşüncelerini ifade etti.

İftar yemeği sonrası yapılan sohbetten sonra davetliler otelden ayrıldılar.

İftar yemeğine Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Taşan, Of İlçe Milli Eğitim İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Süleyman Bedir, Numan Turan, Memur-Sen Of Başkanı Yüksel Yaşar,okul ve kurum müdürleri katıldı.

Son Güncelleme: 07.07.2016 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90