banner102

Of Milli Eğitim personeli iftarda buluştu

Of’un çalışanlarıyla, birlik, beraberlik ve dayanışma anlayışıyla takım ruhu içerisinde bir eğitim ailesi anlayışı oluşturarak çalışan kurumlarından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çeşitli vesilelerle bir araya gelerek bu dayanışma ruhunu pekiştiriyor. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Of Milli Eğitim Personeli iftarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve ailelerini bir araya getirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Haziran 2018 Perşembe 14:49
Of Milli Eğitim personeli iftarda buluştu

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu´nun tertiplediği iftar yemeğinde Müdür İdris Kabahasanoğlu kısa bir selamlama konuşması yaptı. Kabahasanoğlu konuşmasında, "Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Şükürler olsun ki biz de birlik ve beraberlik içerisinde çalışan bir kurumuz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, çalışma arzumuzu bozmasın. İftarımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yaklaşan bayramınızı tebrik ediyor, nice ramazanlara ve bayramlara kavuşmayı Rabbimden diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Akşam ezanının okunmasıyla iftarını açan Of İlçe Milli Eğitim personeli yemekten sonra çay içip bir süre sohbet etti.

 

Son Güncelleme: 14.06.2018 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90