banner102

Of Milli Eğitimden öğrenci projeleri

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolleri kapsamında Of’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile GençlikSpor İlçe Müdürlüğü arasında öğrencilere yönelik projeler yürütülüyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Eylül 2019 Cuma 16:34
Of Milli Eğitimden öğrenci projeleri

2019-2020 eğitim öğretim yılında da yapılacak projelerin planlama toplantısı Of Kaymakamlığı toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel’in başkanlığında okul müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantını açılışında bir konuşma yapan Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel; “ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa düzenlediğimiz; “ Yaz ve Kış Okul Spor Oyunları”, “Geleneksel Çocuk Oyunları”, “Yetenek Taraması”, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projelerimizi aynı heyecan ve arzu ile bu yıl da devam ettirmek istiyoruz. Düzenlediğimiz oyunlarda geçen yıl 9 bin 300 öğrencimiz çeşitli branşlardakatılarak önemli katılım sağlanmış oldu. Bu konuda sürekli projelerimize destek veren özellikle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’nave siz değerli müdürlerimize teşekkür ediyorum. Sağlıklı toplum sağlıklı bireylerle yücelir. Bu projeler sayesinde öğrencilerimiz okullarda almış oldukları akademik eğitimin yanında sosyal, kültürel ve sportif eğitimle bir bütün olarak yetişip ülkemize hizmet edecekler. İnşallah sizlerin desteği ile daha çok öğrencimize daha güzel hizmetler vereceğiz. Yeni dönemin hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğluda toplantıda yaptığı konuşmada,” Ben de toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Özcan Demirel beye geleceğimiz olan yavrularımız için gayretlerinden ve yapmış olduğu projeler için teşekkür ediyorum. Bizler de öğrencilerimizi çok yönlü yetiştirmenin gayreti içindeyiz. O nedenle öğrencilerimizi akademik eğitimin yanında sosyal, kültürel, sportif alanlara yönlendirerek bu amacımızı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İnşallah bu yıl da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzlebirlikte geçmişyıllarda yürüttüğümüz projelerimize devam edeceğiz. Böylece öğrencilerimizi çift kanatlı da yetiştirmiş olacağız. Topluma sağlıklı, mutlu kendine güvenen, ülkesi ve milleti için fedakârlık yapacak bireyleri hep birlikte yetişirmiş olacağız inşallah. Okul müdürlerim de önceki senelerdeki gayretleri nedeniyle teşekkür ederken yeni dönem için de aynı gayret ve özeni göstermelerini bekliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Son Güncelleme: 20.09.2019 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90