banner102

Of Müftüsü Genç, Türkiye'nin gündeminde!

Çeşitli etkinliklerle ülke gündemine gelen Ofumuz, şimdi de Of Müftülüğü'nün ilginç bir çalışması ile manşetlere geçti. İşte Of'u manşetlere oturtan neden...

22 Ağustos 2011 Pazartesi 12:32
Of Müftüsü Genç, Türkiye'nin gündeminde!
Of Müftüsü Mehmet Genç, Hz. Muhammed için nüfus cüzdanı hazırlattı, "Bu dünyada bir ilktir" dedi.
 
Of Müftüsü Mehmet Genç ile Peygamberimizi Tanıtma ve Kültür Vakfı ܜyesi Burhan Gültekin, Hz. Muhammed için nüfus cüzdanı hazırladı.
 
DܜNYA BİR İLK
Hz. Muhammed'in doğŸumundan 1422 yıl sonra nüfus cüzdanını hazırladıklarını ve il müftülüklerine dağŸıttıklarını belirten Genç, şŸöyle konuşŸtu: "Bu dünyada bir ilktir. şžimdiye kadar böyle bir çalışŸma düşŸünülmedi. Bu bir kimlik kartı değŸildir, bu bir nüfus cüzdanıdır. İstanbul'da basıldı. Ramazan ayına mahsus bir çalışŸmadır. Bana da 1000 adet geldi. Maliyeti 25 kuruşŸtur, makbuz karşŸılığŸında 1 TL'ye satılmaktadır.
 
İnşŸallah Resulullah efendimiz 1422 yıl sonra gelen bu kimlik dizaynından ve bildiriminden manen memnun olmuşŸtur. Yüce Rabbim hepimizi O'na hizmetkÜ¢r eylesin ve şŸefaatına nail eylesin. Resulullah için ne yaparsak azdır." ܖnlü arkalı kimlik kartında TC kimlik numarası gibi ifadelerin yanı sıra, Hz.Muhammed ile ilgili pek çok bilgi yer alıyor.
 
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim TURAN 2011-08-23 14:30:43

Sayın Editör Haber sanki Müftü Beyle şahsen konuşulmuş gibi verilmiştir. Fakat bu röpörtaj size ait değŸil. LJünkü aynı haber başka bir sürü sitede var. Ve para ile satıldığŸı kısmı doğŸru değŸildir. Düzeltirseniz memnun oluruz.

banner90