banner102

Of Öğretmenevi yenilendi

Of’ta bulunan eğitim kurumlardan Of Öğretmenevi binasındaki kullanım sıkıntıları nedeniyle tadilattan geçirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Aralık 2017 Çarşamba 15:57
Of Öğretmenevi yenilendi
Tadilattan geçirilen Of Öğretmenevi için bir açılış programı tertip edildi.Of Öğretmenevi tadilatında maddi destek verip yenilenmesini sağlayan Milli Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı Din Hizmetleri eski Genel Müdürü Ahmet Gülde açılışa katıldı. Öğretmenevine yaptığı katkılarından dolayı Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından Din Hizmetleri eski Genel Müdürü Ahmet Gül’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Plaket takdiminde konuşan Ahmet Gül, ” Geçen yazın bir yakınımızın cenazesine gelmiştik. Akşam kalmak içinannemle öğretmenevine gelince bazı eksiklikler dikkatimizi çekti. Müdür bey de ödenek yetersizliğinden dolayı bu eksikliklerin giderilemediğini söyleyince ben de Ankara’ya döndüğümde elimden gelen bir şey olursa yapmak istediğimi ifade ettim. Çok şükür Milli Eğitim Vakfımızdan kaynak sağlanmasına vesile olduk. Şimdi görüyorum ki iyi ki aracı olduk, buranın böyle güzelleşmesine vesile olmuşuz. Davetiniz ve plaket takdiminizle çok duygulandım. Teşekkür ediyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Kaymakam Eyüp Fırat,” Öğretmenevimizin önceki haline göre son hali çok güzel olmuş. Şimdi gerçekten çok daha nezih ve kullanışlı bir hale geldi. Sayın Genel Müdürümüze ve Milli Eğitim Vakfının değerli üyelerine teşekkür ediyoruz. Bir cenaze vesilesiyle buraya gelmiş ve nelere vesile olmuş. Allah tüm ölülerimize rahmet eylesin. Öğretmenevimiz yeni şekli hayırlı olsun.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Açılışta misafirlerine el yapımı yiyecekler takdim eden Of Öğretmenevi Müdürü Davut Hamzaçebi katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür etti. Okul ve kurum müdürlerinin katıldığı açılış programı çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Son Güncelleme: 27.12.2017 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90