banner102

Of Polis Teşkilatı 170. Kuruluş Yılını Kutladı

Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yılı Of’ta düzenlenen programla kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Nisan 2015 Cumartesi 00:37
Kuruluş yıl dönümü münasebeti ile Of İlçesinde görevli emniyet mensupları ve ailelerinin katıldığı Of Sahil Tesisleri Oğuzhan Restoran da yemekli toplantı düzenlendi. 

Yapılan ikramlı programa, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Garnizon Komutanı Neşet Daler, İlçe Emniyet Müdürü Murat Türköz, Başkomiser Abdullah Karaman, çok sayıda polis ve yakını katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Murat Türköz, Polis Teşkilatının özel ve önemli günlerinde düzenlenen program ile kendilerini unutmayan ve onurlandıran Kaymakam ve Belediye başkanına teşekkür etti. 

Emniyet Müdürnün konuşmasından sonra söz alan Salim Salih Sarıalioğlu, “Seçmiş olduğunuz meslek zor ve meşakkatli bir meslek olduğunun bilince olan sizlerin gününü en içten duygularımla kutluyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde siz Polislerin omuzlarındaki yükün çok daha fazla olduğunun farkındayım. Fakat sizlerdeki gayret ve samimiyet ile bu zor günlerin aşılacağına inancım tamdır." dedi.

Konuşmaların sonuncusunu yapan Of Kaymakamı Eren Arslan, “Gecesi, gündüzü, bayramı, tatili ve karı kışı demeden vatanı korumak için gayret gösteren siz değerli Polislerimizin 170. kuruluş yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum. Bu azim ve gayretlerinizde sizlere en büyük katkı sağlayan ailelerinizi de tebrik ediyorum. Ayrıca bu ve bunun gibi programlar düzenleyerek sizlere destek olan Of Belediye Başkanına ve Garnizon Komutanımıza teşekkür ediyorum. Rabbim sizleri, vatanı koruduğunuz gibi korur inşAllah." diyerek sözlerini tamamladı.

Program sonunda Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Tüm Emniyet çalışanları adına Emniyet müdürü Murat Türköz’e plaket takdim etti. Ardından protokol üyeleriyle ve polislerle birlikte 170. yıl pastası kesildi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.04.2015 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90