banner102

Of Saadet Adayını Tanıttı

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyelerini İlçe Teşkilatında yaptığı program ile kamuoyuna tanıttı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Şubat 2019 Cumartesi 15:03
Of Saadet Adayını Tanıttı

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen aday tanıtım programına 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı olan İrfan Saral, İl Başkanı Cevat Kurt, İl Gençlik Başkanı Furkan Kocagöz, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerin kutuplaşmadan ve kargaşadan uzak, sağduyu içerisinde geçmesi için Saadet Partisi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Vahapoğlu'nun açılış konuşmasından sonra söz alan Of Belediye Başkan Adayı Mehmet Sarıalioğlu kısaca kendini tanıtarak İlçe Başkanının değindiği sağduyu konusuna dikkat çekip konu hakkında açıklama yaptı.

İLÇE OLARAK ÜLKEMİZE ÖRNEK OLACAĞIZ

Ülkemize emsal teşkil edebilecek bir çalışma ile seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Sarıalioğlu, "Bizler Milli Görüş neferleri olarak Erbakan Hocamızdan aldığımız dersler ile ülkemiz ve ilçemiz için en faydalı işleri yapacağımıza inancımız tamdır. Bu faydalı işlerin başında da, kardeşlik hukukunu gelmektedir. Bu anlamda bizleri Başkan Adayı olarak görevlendiren teşkilatımız ile ilk önce İlçede Başkan Adayı olan kardeşlerimizi ziyaret ettik. Kendileri ile önümüzdeki yerel seçimlerin kutuplaştırmadan, yalan ve iftiradan uzak, kardeşlik hukukunu gözeterek yapılması konusunda görüş alışverişlerinde bulunduk. Sağolsun bütün aday kardeşlerimiz ile aynı konularda mutabık kalarak ilçemizde yapılacak olan seçim çalışmalarının ülkemiz için örnek bir çalışma olacağına inanıyoruz." dedi.

94 RUHUNU İLE İLÇEMİZİ YÖNETECEĞİZ

Of Halkının huzur ve saadeti için teşkilat olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, "Bizler Milli Görüş neferleri olarak siyasi ve diğer MİLKO kuruluşlarımız ile halkımızın huzur için kısık imkanlar ile ellerimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Halkımızın teveccühü ve Allah'u Tealanın takdiri ile Of Belediye Başkanlığı görevine getirilirsek, Rabbimizin yardımı ile bu çalışmaların zirvesini yapacağız. Elhamdülillah bizim alnımız açık. gerek iktidara gerekse belediyelerdeki hizmetlerimizde yemedik, Rabbimiz nasip ederse Belediye Başkanlığını kazandığımızda da yedirmeyeceğiz. 94 ruhunu hiç bırakmayan bir teşkilat olarak ilçemizi yönetecek, vatandaşa adil bir belediye yönetiminin nasıl olduğunu efsane hizmetler ile göstereceğiz." diyerek ziyaretlerinde kendilerine gösterilen teveccühten dolayı başkan adaylarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

BU İFTİRALAR KİMSEYE FAYDA VERMEZ

Programın son konuşmasını yapan İl Başkanı Cevat Kurt ise genel konulara değinerek kendilerine yapılan haksız eleştiri ve iftiralara belgeli görsel materyaller ile cevap verdi. İl Başkanı Kurt,"Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının bu tür haksız ithamlar ile Saadet Partisi'ni toplum nezdinde karalaması, ne kendisine ne de ülkemize fayda getirmeyecektir. Ülkemizin iki kutba ayrılması ne Ak Parti'ye ne de Sayın Tayyip Erdoğan'a fayda vermeyecektir. Maalesef bu tarz ithamlar iktidar yanlısı medya ile bütün topluma süslenerek gösteriliyor ve adeta vatandaşlarımız hipnoz edilmişçesine bu iftiralara kanarak Saadet Partisi'ne düşman gözüyle bakar duruma geliyor." diyerek tüm vatandaşların dünya ve ahiret saadeti için bu oyunlara gelmemesi gerektiğini söyledi.






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.02.2019 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90