banner102

Of Saadet Gençliğinden Örnek Davranış

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Üyeleri Erbakan Haftası münasebeti ile Yasin-i Şerif kitapçığını ekip halinde dolaşarak Of esnafına dağıttılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mart 2015 Perşembe 16:24
Of Saadet Gençliğinden Örnek Davranış
Merhum Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmeddin Erbakan hocanın ruhu için Saadet Partisi Of Gençlik Kolları üyeleri temin ettikleri Yasin-i Şerif ve dua mahiyetinde olan bazı sürelerin yazılı olduğu kitapçıkları kalabalık bir ekiple Of Esnafına dağıttılar.

Yaptıkları çalışmadan dolayı Of Halkı ve esnaflarından yoğun ilgi gördüklerini söyleyen Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, "Merhum Liderimiz Erbakan hocamızın 4. şahadet yıl dönümü münasebeti ile bu çalışmayı yapmaya karar verdik. Yaptığımız bu çalışma ile Of Esnaflarımızı birebir ziyaret edip hal hatır sorduk." dedi.

Dağıttıkları kitapçıkların Arapça ve iri yazılı olduğunu söyleyen Gözütok, "Her cebe rahatlıkla sığabilecek kitapçıklar, hem iri yazılı hem de Arapça olduğu için birçok insana faydalı olacağını düşünüyoruz. "diyerek bütün Of halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.03.2015 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emre adil 2015-03-05 19:27:10

oylar akp ye gelin

banner90