banner102

Of Saadet Öğretmenleri Yine Unutmadı!

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yılda Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı üyeleri ekipler halinde okulları ziyaret ederek öğretmenler gününü tebrik ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Kasım 2015 Cuma 00:39
Of Saadet Öğretmenleri Yine Unutmadı!
Geleceğimizin teminatı olan gençleri yetiştiren en önemli etkenin öğretmenler olduğunu düşünerek ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Saadet Partisi üyeleri, öğretmenler tarafından ilgiyle karşılandıklarını ifade ettiler.

Ziyaretlerine Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nu makamında ziyaret ederek başlayan Of Saadet Partisi üyeleri, mevcut okulların yanı sıra Of Halk Eğitim Müdürlüğünü ve Of Teknoloji Fakültesi Dekanlığını da ziyaret ettiler.

Gittikleri her okulda büyük memnuniyetle karşılanan Saadet heyeti, geçen yıl olduğu bu yılda 'Bu işi en iyi ve sürekli sadece siz yapıyorsunuz' sözünü işitmenin memnuniyetini yaşadılar.

Konu hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu,"Bizim en önemli kurumumuz olan Eğitim, gerek siyasi gerekse davamız açısından özenle takip ettiğimiz bir kurumdur. Bunun için bizim sloganlarımız arasında yer alan 'Gelecek seçimler için değil, Gelecek nesiller için çalışıyoruz" sözü bu kuruma verdiğimiz önemi göstermektedir. " dedi.

GELECEĞİN TEMİNATI İÇİN ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT

Geleceğin şekillenmesi öğretmenlerin elinden geçtiğini ifade eden Vahapoğlu, "Rahmetli hocamız 1969 yılında yeniden filizlediği Milli Görüş davasının ana sloganını "Önce Ahlak ve Maneviyat" koydu. Bu sloganın gerçekleşme yeri eğitim camiasıdır. Bunun için bu kurumun çok hassas olduğunu ve bu hassasiyeti hissedebilen öğretmenlerimize büyük görevler düştüğünü söyleyebiliriz. Bu anlamda gençlerimizi 'Ahlak ve Maneviyat' şiarı ile yetiştirme gayretinde olan bütün öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. "diyerek toplumun huzurunu sağlayacak en büyük etkeninde bu düşünce olduğunu söyledi.

EĞİTİM SİSTEMİ KÖKTEN DEĞİŞMELİ

Eğitim kurumunun yap-boz tahtası gibi kişilere göre değiştirilmesinin çok yanlış olduğunu da sözlerine ekleyen Vahapoğlu, "Maalesef son on yılda gerek bakanlıkları ile gerekse sistem değişikliği ile eğitim yap-boz tahtasına dönmüştür. Bu olumsuz tablodan sadece öğretmenler değil, öğrencilerde etkilenmiş ve eğitim başarısını olumsuz yönde etkilemiştir. Sadece anlık sorunların görülebildiği bu olumsuz tablodan ileriye dönükte birçok zararla karşı karşıya kalacağız. Bunun için bu eğitim sistemi kökten değiştirilerek temeli 'Ahlak ve Maneviyat' ilkesiyle yeninden kurulmalıdır. Aksi halde pansuman tedbirlerle bu eğitim sistemi geleceğimizi aydınlık değil, karanlık yapar." diye ifade etti.

Vahapoğlu, eğitim sisteminin yararlı birey yetiştirmesi için en az yetkililer kadar öğretmenlere de büyük görevler düştüğünü ifade ederek, bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 27.11.2015 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90