banner102

Of Saadet'ten Emniyet Ziyareti

Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yılı münasebeti ile Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı Yöneticileri Of İlçe Polis Teşkilatını ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Türköz'ü makamında ziyaret ederek hayırlı çalışmalarında başarılar dilediler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Nisan 2015 Çarşamba 12:21
Of Saadet'ten Emniyet Ziyareti

İlk olarak İlçe Polis Merkezini ziyaret edip Polislerle bir süreliğine sohbet eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Of İlçe Emniyet Müdürü Murat Türköz'ü  makamında ziyaret ederek bir süreliğine sohbet edip hayırlı çalışmalarında başarılar dilediler.

Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyaretten memnun olan İlçe Emniyet Müdürü Türköz, ilçenin huzuru ve vatandaşlarımızın güvenliği için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Ülkemizin ve ilçemizin güvenliğini sağlamak için mücadele eden Polis Teşkilatının 170. yıl dönümünü kutladıklarını ifade eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Türköz'ü bütün ilçe polisleri adına tebrik edip hayırlı çalışmalarında başarılar diledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.04.2015 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet saral 2015-04-16 00:00:18

bizim huzurlu uyumak için huzurlu yaşamak için elinden geleni yapan polis teşkilatına teşekür ederim polis 170 yılını kutlarım

banner90