banner102

Of Saadet'ten MHP'ye taziye ziyareti

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ve yönetim kurulu üyeleri MHP Of İlçe teşkilatına taziye ziyaretinde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Ocak 2014 Cuma 20:19
Of Saadet'ten MHP'ye taziye ziyareti
MHP'nin İstanbul Esenyurt ilçe seçim bürosuna yapılan kanlı saldırıda partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız'ın hayatını kaybetmesinden dolayı Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ve ekibi Of MHP Teşkilatına taziye ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, MHP Of Belediye Başkan Adayı Ali Çakıroğlu ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu taziye ziyaretinde konuşan Saadet Partisi Of Belediye Başkanı İrfan Saral, yapılan hain saldırıyı sert bir dille eleştirerek bu tür saldırıların hangi partiye olursa olsun tasvir edilemeyeceğini söyledi.

SEÇİMLERE AZ BİR ZAMAN KALA OLMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ
Saral, "Yaklaştığımız yerel seçimlere az bir zaman kala bu tür bir saldırının yapılması düşündürücüdür. Mutlaka Ülkeyi kaosa ve çatışmalara sürükleyecek bir adım olduğu aşikardır. Nasıl ki bundan önce yapılan saldırıların altından dış mihraklar çıktıysa mutlaka bunun da altında, Ülkemizi parçalayıp kolay lokma yapmak isteyenler olduğunu düşünüyorum." diyerek bu saldırıda ölen Cengiz Akyıldız'a Allah'tan (CC.)Rahmet, geride kalanlarına da sabır dileklerini iletti.

MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu'da kendilerini ziyarete gelen Saadet Partisi ekibine teşekkür ederek, bu tür saldırıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.02.2014 09:44
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RIZA HACIMUSTAOĞLU 2014-02-05 18:54:29

helal olsun.

banner90