banner102

Of Şehidini Tarihi Cenaze Töreni İle Uğurladı

İki gün önce (04 Kasım) Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teröristler tarafından kanas ile başından vurularak şehit edilen Özel Harekat Polis Memuru Necmi Çakır Of Çarşıbaşı Camiinde kılınan tarihi cenaze töreninin ardından Of'un Sıraağaç Mahallesindeki aile mezarlığına defnedildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Kasım 2015 Cuma 14:06
Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazı Of Çarşıbaşı Camiinde Cuma Namazı sonrası kılındı.  Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, çevre il ve ilçelerden gelen Belediye Başkanları, daire amirleri, imamlar, sivil toplum kuruluş ve siyasi parti temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

Cuma namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Çakır'ın cenazesi ilk olarak cenaze aracına tören mangası tarafından götürülmek istendi. Ancak bu sırada özel harekat polisleri şehidin cenazesini tören mangasından alarak kendilerinin taşıması dikkat çekti.  Meslektaşlarını şehit vermenin acısını yaşayan polisler, burada dualara da eşlik etti. İmamın tüm şehitlerimiz için yaptığı duaya eşlik eden polisleri tümü, burada görevlerini yaparken şehit meslektaşlarına son görevlerini yaptı. 

Tekbirler eşliğinde ilçeden Sıraağaç Mahallesine götürülen cenaze, yoğun kalabalık nedeniyle uzun süre ilçeden ayrılamadı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.11.2015 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murad 2015-11-06 15:06:54

Allah şehadetini kabul etsin yiğit, emanetin emin ellerde gözün arkada kalmasın

Avatar
Harun SARAL 2015-11-11 20:13:49

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine Rabbim sabirlar versin

Avatar
Abdülkadir ÇAKIROĞLU 2016-01-20 11:24:47

Allah rahmet eylesin.Geri kalanarın başı sağ olsun.

Avatar
ABDIK OĞLU AILESINTEN ŞEVKI ABDIK 2016-02-10 13:00:58

CAKIR OĞLU AILESINE ALAH SABIRLAR VERSIN KETERLI AILESINE BAŞ SAĞLIĞI TILERIZ

banner90