banner102

Of Semalarında İnsansız Hava Aracı!

Stüdyo Ersin adıyla 1994 yılından günümüze kadar hizmet veren işyeri sahibi Ahmet Koç, yeni bir teknoloji ürünü ile hizmet kalitesini yükseltti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Ağustos 2015 Çarşamba 19:38

İnsansız hava aracı olarak bilinen 'DJI Phantom' cihazını Hava Kurumundan belgeli ve kurs diplomalı olarak alan Ahmet Koç, bu şekilde bu cihazı temin eden ülke genelinde sayılı kişilerden olduğunu söyledi.

Of'un Nabzı medya ekibi olarak işyeri sahibi Ahmet Koç ile Of Sahilinde Türk Hava kurumundan onay alarak uçurduğumuz ''DJI Phantom'  hava aracı, Of semalarında 15 dakikalık uçuşla Of'un havadan fotoğraflarını ve videosunu çekti.

Bu cihazı ucuz şekilde temin edenlerin de olduğunu söyleyen Ahmet Koç, "Bu hava aracı 2 Km yüksekliğe ulaşabilen bir cihazdır. Bununla yaklaşık  3,5 kg ağırlığında yük taşınabilir. Yükten kastım da altına koyulan fotoğraf makinesi veya kameradır. Bunun için olumsuz işler içinde kullanabileceğinden biz Türk Hava Kurumu tarafından tertip edilen kursa katılarak cihazın kullanımı hakkında bilgi edinerek gerekli belgesini aldık." dedi.

Bu cihazın Türk Hava Kurumu'nun izin verdiği yerlerde uçurulabileceğini de belirten Koç,"Uygun hava şartları ve Hava Kurumu'nun izin verdiği yerlerde bu cihazı uçurarak istediğimiz yeri kuşbakışı fotoğraflayabiliyoruz. İstenildiği vakit şartlar uygun olursa düğünleri havadan video ve fotoğraflayabiliriz. Aynı şekilde özel programları da bu şekilde havadan takip edebiliriz." diyerek bu cihaz ile hizmet kalitelerini yükselttiğini söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.08.2015 00:34
Anahtar Kelimeler:
Ahmet Koç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90