banner102

Of SGK 5. Yılını Kutladı

Sosyal Güvenlik Kurumu Of Merkez Müdürlüğünün kuruluşunun 5. yıl dönümü İl Müdürü Musa Bulut'un katılımı ile Of İlçe Merkez Müdürlüğünde kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Mart 2015 Pazartesi 18:46
Of SGK 5. Yılını Kutladı
SGK Of Merkez Müdürlüğü'nün yeni binasının yapımı için yoğun çalışmalar yapan Of SGK Müdürü Ahmet Altunsoy, 5. yıl kutlamasını üzerinde SGK yazılı yaş pasta hazırlatarak kutladı.

Kutlama törenine SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut, Araklı SGK İlçe Müdürü Mustafa Köse,  Of Belediye Meclis Üyesi Dursun Yüksel, Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Serbest Muhasebeciler, Gazeteciler ve SGK Merkez çalışanları katıldı.

Sohbet havasında geçen törende açıklama yapan İl Müdürü Musa Bulut, Of Merkez Müdürlüğü’nün yeni binasının yakın bir zamanda yapılarak Of halkının hizmetine sunulacağını söyleyerek,"Yer sıkıntısı nedeniyle bu zamana kadar yapılamayan yeni merkez binasının bu sorununu çözdük. İnşAllah bu yıl içerisinde bu binamızı hizmete açarak 6. yıl kutlamasını yeni binamızda yapacağız." dedi.

Kaymakamlık Lojmanının yanından kurulacak olan yeni binanın resmi işlemleri tamamlandıktan hemen sonra yapımının başlatılacağını söyleyen Bulut, yeni binanın gerek ulaşım gerekse Devlet Hastanesinin yakınında olması Of Halkı için büyük bir avantaj olduğunu söyledi.  

Üzerinde SGK yazılı yaş pastayı kesen Bulut, SGK çalışanları ve davetlilerle bir süre sohbet etti. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 02.03.2015 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Yalcin 2015-03-02 21:02:11

Hayirli olsun 5. yiliniz. vesile olanlardan Allah razi olsun. Bu kurum Ofta guzel is goruyor.

banner90