banner102

Of SGK İlçe Müdürü Radyo OF'un Konuğu Oldu

Of SGK İlçe Müdürü Ahmet Altunsoy, Of'ta yayın yapan Radyo Of'un konuğu oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Ağustos 2015 Cumartesi 01:08
Of SGK İlçe Müdürü Radyo OF'un Konuğu Oldu

Radyoof ‘a Serkan Kul’un Konuğu olarak Katılan Of SGK İlçe Müdürü Ahmet Altunsoy, genel sağlık sigorta bilgileri ve Bağkur'lulara tanınan kolaylıklardan,gelir bildirimi konusunda sıkça sorulan sorulara cevap verirken Of’ ta yapılması planlanan Of SGK İlçe Binasına yönelik gelinen aşama ve süreçten bahsetti.

Programda aynı zamanda gelen sms lere cevap verilirken yayının devamı ve hizmet anlamında aklılarda kalan ve yaşanan sorunlara çözüm bulunması amacı ile iletişimin kuvvetlenmesi için Radyoof ta sıkça yayınların tekrarlanması konusunda söz birliğinde bulunuldu.

Trabzon SGK İl Müdürü Musa Bulut öncülüğünde, Trabzon da hizmet sektöründe bir çok yeniliklerin ve hizmetlerin başlanmasının yer verildiği konuşmada mobil hizmet araçları, ilçe müdürlük binaları hakkında da bilgi verilirken, sıkça programın tekrarı yapılarak halkımızın aydınlatılması konusunda faydalı olacağını söylendi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.08.2015 00:28
Anahtar Kelimeler:
Ahmet Altunsoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90