banner102

Of SGK Müdürlüğünden Önemli Duyuru

SGK müfettişi unvanı ile menfaat temin etmeye çalışan şahısların türediğini belirten Of SGK Müdürü Ahmet Altunsoy, bu kişilere özellikle Hastanelerin dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Nisan 2015 Çarşamba 17:05
Of SGK Müdürlüğünden Önemli Duyuru
 Müdür Ahmet Altunsoy'un uyarısı şu şekilde oldu:

"Son günlerde bazı kişilerin SGK Başmüfettişi/Müfettişi unvanını kullanarak özel hastanelere telefon ettikleri ve “kısa bir süre sonra hastanelerine denetime geleceklerini, SGK mevzuatının yenilendiğini, denetime gelmeden evvel yenilenen SGK mevzuatıyla ilgili eğitim ve bilgilendirme amaçlı olarak basılmış olan bir kitabı temin ederek bu kitaba göre hareket etmeleri gerektiğini” belirttikleri, istedikleri fatura adresine üzerinde SGK kaşesi basılı zarf içerisinde kargo yoluyla söz konusu kitap ve faturayı gönderdikleri, gönderilen kitabın piyasa fiyatının kat kat üstünde bir rakamla fahiş bir fiyata fatura edildiği öğrenilmiştir.

Kurumumuzca ücret karşılığı herhangi bir kitap, dergi vb. yayın satılmadığı gibi, ücret karşılığında yapılan eğitim, bilgilendirme vb. faaliyetimiz de bulunmamaktadır.

Başta sağlık hizmet sunucuları olmak üzere, tüm işverenlerimiz ve sigortalılarımızın SGK Başmüfettişi/Müfettişi unvanını kullanarak ücret talebinde bulunan kişilerle karşılaşmaları halinde Kurumumuzla irtibata geçmeleri, sahtecilik veya dolandırıcılık nedeni ile mağdur olmaları halinde yetkili Cumhuriyet Savcılığına başvurmaları gerekmektedir.

Kamuoyuna önemle duyurulur."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.04.2015 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90