banner102

Of SGK'dan Belediyeye Ziyaret

Her yıl Mayıs ayında, bu yıl ise 10. yıl teması ile kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürü Ahmet Altunsoy ve SGK çalışanları Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Mayıs 2016 Cuma 01:50
Of SGK'dan Belediyeye Ziyaret

Of Sosyal Güvenlik Merkezi, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle etkinlik ve bilgilendirme toplantıları düzenleyerek bölgedeki sosyal güvenlik bilincini arttırmaya çalışıyor.

SGK Of İlçe Müdürü Ahmet Altunsoy ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Bu yıl Sosyal Güvenlik Haftası’nın 10.sını kutlamaktayız. Haftayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Genel Sağlık Sigortası’nda tescillerimiz devam ediyor. Kurulmuş olan yapıyla kayıt dışı istihdamla mücadelede bir önceki yıla oranla artış sağladık” diye konuştu.

Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Sarıalioğlu, Sosyal güvenliğin toplum açısında önemine değinerek, “İnsanların hayatları boyunca yaşam kalitelerini etkileyen en önemli sebeplerden birisi de sosyal güvencedir. Güçlü ve sağlıklı bir toplum olmanın ön koşulu, Ailenin korunması ve güçlendirilmesi ile mümkündür. Yani bir devletin sosyal güvenlik sistemi ne kadar ileri düzeyde ise, vatandaşları da o kadar mutlu ve huzurlu demektir. İnsanların doğumundan ölümüne kadar hayatlarını güvence altına alan SGK, aynı zamanda kayıt dışı istihdam ile mücadele ederek haksız rekabeti önlemekte ve işçinin alın terine önem vermektedir. Ben ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyor, başta kurum çalışanları olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum” dedi.

Son Güncelleme: 27.05.2016 01:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90