banner102

Of Solaklı Anadolu Lisesinden Eğitime Büyük Katkı

Lisans Üstü Yerleştirme sınavı (LYS) sonucunda %78 bir başarı sağlayan Of Solaklı Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Of Kaymakamı Eren Arslan, yeni kursların startını vererek öğrencilere başarılar diledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Ağustos 2015 Perşembe 18:57
Of Solaklı Anadolu Lisesinden Eğitime Büyük Katkı

İlk mezunlarını vererek  büyük bir başarıya imza atan okulun idareci ve öğretmenlerini kutlayan Kaymakam Arslan: "İlçemiz eğitimine büyük katkı sunan Solaklı Anadolu Lisesi  öğrencilerimizi tebrik ediyorum.Bir çok okulda bulunmayan imkanlara sahip okulumuzun öğrencileri bu başarıyı daha yukarılara taşıyacaklarına inancımız tamdır" dedi.

12. sınıfların kurs programının startını bugün verdiklerini belirten Kaymakam Arslan: "Bu yavrularımızın yaşıtları yaz tatilinde eğlenirken kendileri ideallerine ulaşmak adına  kurslara iştirak ettiler.Bu durum onları ileride arzu ettikleri Üniversiteyi kazanma fırsatı sunacaktır.Ben hem kendilerine hem ailelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Okulun kuruluşundan bu güne kendilerinden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'a da şükranlarını sunan Kaymakam Arslan:" Okulumuz yatılı olması dolayısıyla tam bir eğitim yuvası durumundadır.Öğrencilerimizin ailelerinden uzak olması genç yaşta dezavantajlı gibi görünse de bu durum  çocuklarımızın sınavlarda avantajlı duruma geçmelerini sağlayacaktır"  dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'da eşlik ettiği  ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Son Güncelleme: 13.08.2015 18:58
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90