banner102

Of Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan Kan Bağışı

Kızılay tarafından Of Çarşıbaşı Camii önünde kurulan kan bağış standına giden OF SGK Müdürü Ahmet Altunsoy ve SGM çalışanları kan bağışında bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Haziran 2016 Cumartesi 02:06
Of Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan Kan Bağışı

Bağış öncesi konu ile ilgili açıklama yapan Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy, “Kurumumuz  kamuoyu nezdinde büyük karşılık bulan uygulamaları ile  Türkiye de sağlığa erişimin önündeki bütün engelleri kaldırmış ve  bu konuda  dünyaya da örnek olmuştur. Bizler de İlçe Merkez Müdürlüğü olarak hizmet bölgemizde sosyal güvelik bilincinin oluşması ve kayıtlı istihdamın artırılmasına yönelik sürekli faaliyetler yapıyoruz.” dedi.

Her saniye kana ihtiyaç duyulan bir ülkede kan bağışının çok önem arz ettiğini söyleyen Altunsoy, “Ramazan öncesinde ise insani ve vicdani sorumluluğumuz gereği ihtiyaç sahiplerine verilebilecek en güzel armağan olduğunu düşünerek, hem Sosyal Güvenlik Bilincine, hem de her dört saniyede bir ünite kana ihtiyaç duyulan ülkemizde kan bağışına dikkat çekmek adına arkadaşlarımızla birlikte kan bağışında bulunmaya karar verdik. “ diyerek, duyarlılıklarından dolayı personeline ve destek veren vatandaşlara teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 11.06.2016 02:07
Anahtar Kelimeler:
Ahmet Altunsoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90