banner102

Of, Tarih Branşında Türkiye Birincisi

2013 LYS sınavı sonucunda Of Anadolu Lisesi öğretmenleri Türkiye genelinde branşlarında dereceye girerek önemli bir başarıya imza attılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Nisan 2014 Çarşamba 15:32
Of, Tarih Branşında Türkiye Birincisi

 Ülke genelinde özel okullarda dahil olmak üzere 7442 lise arasında 2013 yılı LYS sınavında Tarih branşında Türkiye 1 ‘incisi olan Anadolu Lisesi Tarih öğretmeni Hacı Hüseyin Battal, Türk Dili ve Edebiyatı branşında Türkiye 4.üncüsü olan Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Yahya Özkök ve Coğrafya branşında Türkiye 13’üncüsü olan Anadolu Lisesi Coğrafya öğretmeni Köksal Aydın, Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreninde öğretmenleri  göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam Arslan: “Türkiye genelinde dereceye girmek İlçemiz adına çok önemli bir başarıdır.  Ama marka olmak istiyorsak bu başarının sürekli ve kalıcı olması gerekiyor. Bu anlamda temennimiz  tüm öğretmenlerimizin branşlarında en iyi noktalara ulaşarak önemli başarılara imza atmasıdır. Bizler bu manada sizlerin ortaya koymuş olduğun farkın fark edildiğini bilmezini istiyorum.Özverili çalışmalarınızın sonucunda almış olduğunuz derecelerin diğer öğretmen arkadaşlarınıza da örnek olmasını ve bireysel değil kitlesel başarıyı yakalamamız temennisiyle tüm öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 







Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.04.2014 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SÜLEYMAN AYAZOĞLU 2014-04-13 21:37:06

of'a hizmet eden öğretmenlerimi çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

banner90