banner102

OF TARİHİNDE HİÇ YANILMADI

7 Haziran 25. Dönem Milletvekili seçimlerine 3 gün kala Saadet Partisi Trabzon Milletvekili adaylarının katılımı ile Of Belediye Meydanında miting yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Haziran 2015 Cuma 00:56
OF TARİHİNDE HİÇ YANILMADI

Mitingde Oflulara seslenen Saadet Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Muhittin Hamdi Yıldırım, Of'un İman kalesi olduğunu ve tarihinde hiç yanılmadığını  söyledi.

Rahmetli Erbakan hocanın kendilerine Of Hakkında vasiyeti olduğunu belirten Yıldırım, "Hocamız bize 'Of'taki medreseleri yeninden ihya etmemiz lazım. Bunun için Of'a muhakkak Ehli sünnet yolu üzerine Manevi İlimler Üniversitesi kurulması gerekiyor. Bu üniversite diyalogcu ve ılımlı İslam düşüncesi eğitimi vermeyecek.' diye talimat verdi. Biz bunu inşAllah kuracağız."dedi.

BU İKTİDAR SİZİ DÜŞÜNSE ÇAY KOTASINI KALDIRIR

Çay'daki kotayı eleştiren Yıldırım, "Bu iktidar sizi düşünce çaydaki kotayı kaldırır. Gerçekten sizi düşünce ithal çayı durdurur. Bunu durdurması için kendilerine Paralel mi izin vermiyor? Yoksa bu kotayı ve ithal çayı durdurmak istediler de muhalefet mi engel oldu?"diye soruları sorarak bu hükümetin kendi iktidarını düşünmekten başka birşey düşünmediğini belirtti.

TAKVA İLE BAŞLAMAYAN KARDEŞLİK İLE NETİCELENEMEZ

Yıldırım, "Ülkemizde bulunan üç paşanın ikisi ile görüştüm. Eski Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül paşa ile kısa zaman önce birebir görüştüm ve kendisi bana, ülkemizde çok büyük gerginliğin olduğunu söyledi. Aynı şekilde ikinci paşa olan Bülent Arınç bey ile de görüştüm. Arınç bey bana Ülkenin gidişatının iyi gitmediğini söyledi. Bende her iki paşaya da 'sizin burada payınız nedir' diye sordum." diyerek paşaların kendi arasındaki bu fikir ayrışmasının sırrını 'Takva üzerine başlamayan hiçbir birliktelik kardeşlik ile neticelenemez' sözü ile yorumladı.  

OSMANLI BU BORÇLARIN ÜÇTE BİRİ KADARLA ÇÖKTÜ

Ülkemizin iç ve dış borcu 650 milyar doların üzerinde olduğunu söyleyen Yıldırım, "Ülkemizin bu gidişatı maalesef çok kötü. Ticaret açığımız her yıl artıyor. Borcumuz katlanarak ilerliyor. Faize ödenen paralar ile ülkede aç susuz kalmaz." diyerek, Osmanlı Devletinin ülkemizdeki borçların üçte biri kadar borçla işgal edildiğini söyledi.

KREDİ BORCU OLMAYAN KALMADI

Kredi borcu olmayanın neredeyse kalmadığını belirten Yıldırım, "Geçimini zor sağlayan vatandaşımız ay aldığı maaş ile ay başını getiremediği için bankalara başvuruyor. Bankanın sömürü çarkları asına giren vatandaşımız bankadan aldığı borcu da ödeyemez hale gelip, bir kartının borcunu başka kart alarak onunla ödüyor. Yani borcu borçla ödüyor."diye ifade ederek, Bankaların yüzde 78'inin yabancıların eline geçtiğini iddia etti.

BZ KAPİTALİST SİSTEME KARŞIYIZ

Bugün mevcut İktidar 2002’de devraldığı 200 Milyar Dolarlık devletin borcunu 600 Milyar Doların  üzerine çıkardı, diyen Yıldırım, "Ak Partinin bu borçlanmasının hesabını mecliste bulunan MHP ve CHP  sormayarak gizlemektedirler. Sadece Saadet Partisi bu Kapitalist Sisteme karşı faizsiz Adil Ekonomik Düzenin kurulmasını savunmakta ve bunun için çalışmaktadır."diye ifade etti.

SAADET'İN DIŞINDA OY VERİLECEK YER YOK

Eğitim konusuna da değinen Yıldırım, "Saadet Partisi'nin dışındaki diğer partiler ne olduğu belirsiz liberal bir eğitim modelini esas almaktadırlar. Saadet partisi ise milli manevi değerlere dayalı İslami eğitimi istemektedir. Bunun dışında neslimizin bugünkü ahlaksızlıklardan kurtulma yolu yoktur." diyerek, bunun için vatandaşların Saadet'in dışında oy verecekleri yeri olmadığını söyledi.

YA İTTİFAK YA İNTİHAR

2 Mayıs 2007 Ak parti Grup Toplantısında zamanın Başbakanı, şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AB ile ilgili söylediği sözü mitinge katılanlara gösteren Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanımız sol vurup sağ gösteriyor. Çünkü bunlar iş başına gelmeden evvel birilerine söz vermişler. Bakın bununla ilgili itirafı ne oluyor: "Hükümetimiz Türkiye'yi bir daha geri dönülemeyecek şekilde batıya bağlayacak tedbirleri alarak üzerine düşen görevi yapmıştır" Bu sözü ile şunu demek istedi; Ben bundan sonra vatandaşlarıma istedikleri gibi konuşacağım, fakat işlerimi batıya göre yapacağım. Bütün bunlardan dolayı bölgemizde fabrika yok, bunun için çay ve fındık para etmiyor." diyerek bu seçimde vatandaşların iki seçeneği olduğunu ve bu seçeneklerinde, ya ittifakı seçmek yada intiharı seçmek olduğunu söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.06.2015 01:39
Anahtar Kelimeler:
Muhittin Hamdi Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayati tarakci 2015-06-13 00:30:20

Biz davamıza daha sıkı sarılmak zorundayız biz seferden mechuluz zafer sadece kainatın yaratıcısı olan allah cc aittir

banner90