banner102

OF TARLAYA DÖNDÜ!

Of İlçe merkezinde birçok alanda yaklaşık iki haftadır TİSKİ tarafından başlatılan su hattı döşeme çalışması birçok vatandaşın tepkisine sebep oldu. Sorunla ilgili muhabirimize açıklama yapan F.Uğur Yalçın adlı vatandaş, 'kazılarda çalışan işçilerin çok gevşek çalıştığını ve mesai saatini gözettiklerini' dile getirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Ocak 2018 Salı 08:38
OF TARLAYA DÖNDÜ!
Yapılan çalışmanın vatandaşın yararı için yapıldığını, ancak yararlı iş yaparken zararının daha fazla olmaması gerektiğini dile getiren birçok vatandaş yetkilileri takipsizlikle suçlayarak yapılan işleri yerinde takip etme uyarısında bulundular.

Sorunla ilgili dikkat çeken bir eleştiriyi Of'un Nabzı Haber muhabirimize söyleyen Fahri Uğur Yalçın, "Kazıyı yapanlar hızlı bir şekilde kanalı açıp boruları yerleştiriyorlar. Fakat boruları yerleştirdikten sonra kazılan yerleri kapatma işi günlerce gereksiz yere uzatılıyor. Bu işte çalışan elemanlar mesai saatini gözetircesine işi kulaktan tutuyorlar." dedi.

OF DELİK DEŞİK!

Sorunlarla ilgili eleştiri yapan bir başka vatandaş ise kazılan yerlerin hemen kapatılması gerektiğini söyleyerek , "Of'u adeta delik deşik, çukur, kanal bahçesi haline getirdiler. Ne arabamızı doğru dürüst park edebiliyoruz, ne de rahat yürüyebiliyoruz. Açılan kanalları öylesine kapatıp günlerce bekletmeleri bizler için çileden başka bir şey değil. Bir yandan açsalar ve aynı gün arkadan kapatsalar daha iyi olmaz mı? Bununla ilgili bazı yetkililer; 'hemen kapatılmaz, çöküntü olur, parkelerin düzeni bozulur' gibi sözler söylüyorlar. Halbuki günlerce bekletip sonra kapattıkları yerleri sanki düzgün yapıyorlar da bu bahaneleri bizlere söylüyorlar.  Parkesi dökülen veya asfalt yapılan yerleri de görüyoruz. Adeta tarla gibi." diyerek Of'un  çarşı içerisinin ve özellikle İrfanlı Mahallesinin tarladan farkı olmadığını ifade etti.









Diğer fotoğrafları facebook sayfamızdan görebilirsiniz...

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.01.2018 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90