banner102

Of Teknoloji Fakültesi 2.Mezuniyet Törenini

2011 yılında eğitime başlayan Of Teknoloji Fakültesi 2.mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Mayıs 2016 Salı 02:35
Of Teknoloji Fakültesi 2.Mezuniyet Törenini

2011-2012 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlayan Of Teknoloji Fakültesi, İnşaat Mühendisliği bölümünden 2.dönem mühendislerini mezun etti.

Fakülte Kampüsünde düzenlenen törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Garnizon Komutanı Albay Okçin Akşit, Emniyet Müdürü Murat Köksal, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, İlahiyat Fakültesi Dekanı Mehmet Emin Aşıkkutlu, Of TEF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Onur Yakan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Uysal, Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Of Hayrat KYD Başkanı Mustafa Saral, Hayırsever İşadamları Cemal Yeşilyurt ve Mustafa Yeşilyurt, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Daire Amirleri, Banka Müdürleri, Fakülte Derneği üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Öğrenci Aileleri ve Fakülte öğrencileri katıldı.

Dekan Birinci’nin açılış konuşmasının ardından Rektör Baykal ve Bakan Soylu birer konuşma yaptılar. Konuşmaların arından Bakan Soylu, fakülteyi birincilikle bitiren Emre Demir’e diplomasını ve hediyesini takdim etti.

Bölüm ikincisi İsmail Irmak’ın plaketini ve hediyelerini Trabzon Valisi Abdil Celil Öz takdim ederken üçüncü olan Emre Kurtarmış’ın plaketini ise Trabzon Garnizon Komutanı Albay Okçin Akşit takdim etti.

YEŞİLYURT’TAN 1, SOYLU'DAN 3 BÖLÜM SÖZÜ

Törene katılan hayırsever iş adamı Cemal Yeşilyurt, tören sonunda Bakan Soylu ile ayaküstü sohbet etti. Yeşilyurt, Fakülteye bir bölüm yapma sözü verirken Bakan Soylu’dan da üç bölümün sözünü aldı.

Son Güncelleme: 31.05.2016 02:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90