banner102

Of Teknoloji Fakültesi 3.Mezunlarını Verdi

Of Teknoloji Fakültesi’nde bu yıl 3. Düzenlenen mezuniyet töreni ile İnşaat Mühendisliği 3. dönem, Yazılım Mühendisliği ve Enerji Sistemleri Mühendisliği ise ilk dönem mezunlarını verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Mayıs 2017 Cuma 15:59
Of Teknoloji Fakültesi 3.Mezunlarını Verdi
Fakülte kampüsünde düzenlenen mezuniyet törenine KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Emin Aşıkkutlu, Of TEF Eski Dekanı Prof Dr. Ahmet Birinci, Kurucu Dekan Prof. Dr. Kenan Gelişli, Of TEF Dekan Vekili İrfan Acar, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Siyasi Parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire amirleri, öğrenciler ve birçok velinin katılırken,  töreninin açılış konuşmasını Of TEF Dekan Vekili İrfan Acar yaptı.

Öğrenciler arasından başarı durumlarına göre belirlenen bölüm birincileri şu şekilde oldu:

-          Yazılım Mühendisliği bölüm birincisi Burak Buyurukçu,

-          Enerji Sistemleri Mühendisliği bölüm birincisi Tuğba Yaşar

-          İnşaat Mühendisliği bölüm birincisi Zekeriya Akpınar

 

Bölüm birincilerinin yanı sıra bu yıl ilk kez seçilen Fakülte Birincisi ise İnşaat Mühendisliği Bölümü birincisi Zekeriya Akpınar oldu.

Mezuniyet töreni öğrencilerin keplerini havaya atması ile sona erdi.

Son Güncelleme: 26.05.2017 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90