banner102

Of TF Derneği'nden Geleneksel İftar Yemeği

Of Teknoloji Fakültesi Derneği tarafından her yıl geleneksel hâle getirilen iftar programı bu yıl da Of Sahil Oğuzhan Restoran'da gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Temmuz 2015 Cuma 17:13
Of TF Derneği'nden Geleneksel İftar Yemeği
Of Sahilinde gerçekleşen iftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başta olmak üzere, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, Of TSO Başkanı Erdal Saral, Fakülte Derneği yöneticileri, Çay Fabrikası Müdürleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Meclis Üyeleri, Çay Fabrikası Tarım Kısım Müdürleri ve Eksperler katıldı.

İftar yemeği öncesinden Of Kaymakamı Eren Arslan ve  Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu kısa bir teşekkür konuşması yaptılar.


Son Güncelleme: 03.07.2015 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90