banner102

OF TSO'DAN M.RIFAT HISARCIKLIOĞLU’NA ZIYARET

Of TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral ve Yönetimi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Ekim 2022 Çarşamba 17:35
OF TSO'DAN M.RIFAT HISARCIKLIOĞLU’NA ZIYARET

OF TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Nedim Saral, Yönetim kurulu Üyelerimiz Sabahattin Ağırman, Cengiz Bulut, Ergün Sümer, Neşat Çakıroğlu ve Genel Sekreterimiz Murat Zırıh'tan oluşan heyet Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.​​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan OF TSO Başkanı Erdal Saral,”Of Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2003 yılında kurulduk. O tarihten bu yana yönetim kurulu başkanı olarak sağ olsunlar üyelerimiz bizi görevlendirdiler. Bu seçim döneminde de başka bir aday olmadığı için rahat, huzurlu, güvenli bir ortamda seçimi gerçekleştirdik. Yeniden yönetim kurulu başkanlığı görevini bize tevdi ettiler. Biz de görevimizi başarıyla yürütmek için her türlü çabayı sarf edeceğiz.” dedi.

Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun kendilerinde ayrı yeri olduğunu söyleyen Saral, “Başkanın bizde çok ayrı yeri var. Çok sevdiğimiz, çok saygı duyduğumuz, tüm odalar için tüm üyeler için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam ediyor. Kendisi bizim için bambaşka bir kişilik. Bizim için Rifat Başkan var. Başka hiç kimse yoktur. Her türlü desteğimizle arkasındayız.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90