banner102

Of TSO’dan kaliteli ve beş yıldızlı hizmete devam

Of Ticaret ve Sanayi Odası Kalite Yönetim ve Akreditasyon Sistemi denetimlerine tabi tutuldu. Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme denetimini Türk Loydu Vakfı adına Mümin Bakkal yaparken, sonrasında Akreditasyon Sistemi Belgelendirme denetimini yine Türk Loydu Vakfı adına Özlem Savran gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Kasım 2021 Pazartesi 14:41
Of TSO’dan kaliteli ve beş yıldızlı hizmete devam

Denetimler öncesinde tüm birimlerin çalışmalarının kalite ve akreditasyon standartlarına uygunluğu incelendi. Yapılan denetimler sonucunda Kalite Yönetim ve Akreditasyon Sertifikalarının devamına karar verildi.

Odanın 2017-2020 dönemine ait stratejik planında belirlenen stratejik amaç ve hedeflerinin büyük çoğunluğu pandemiye rağmen gerçekleştirilerek, faaliyet raporu web sitesinden yayınlandı.

Stratejik amaç ve hedeflerindeki başarılarının yapılan denetimler sonucunda tescillendiğini  belirten OFTSO Genel Sekreteri Murat ZIRIH, "2007 yılında başlayan Kalite yolculuğumuzu, 2013 yılındaki Akreditasyon Belgelendirmesi ile devam ettiriyoruz. Ancak zor olan bu pozisyonu  koruyabilmek  olduğundan etkin, verimli, hızlı,  bağımsız, tarafsız, güvenilir hizmet anlayışımız  ile  sorumluluklarımızı  yerine getirmek için çaba gösteriyoruz.

''Küreselleşme süreci ve dünyadaki gelişmelere paralel olarak; Bölgesinin ekonomik ve sosyal açıdan kalkınmasında öncü,  üyelerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini etkin ve verimli bir biçimde, %100 üye memnuniyeti hedefi ile karşılayan, Bölgesel politika belirleme süreçlerine önemli katkı sağlayan, her alanda üyelerini en üst seviyede temsil eden, bilgi ve eğitime önem veren vizyonumuzla, kendi alanında lider bir kuruluş olarak misyonumuzu devam ettireceğiz.

Üyelerimizin talep, öneri ve şikâyetleri ile şekillendirdiğimiz. Akreditasyon çalışmalarımızı özveri ile yürüten çalışma arkadaşlarıma, bizlerden desteklerini esirgemeyen ve gerekli alt yapıyı sağlayan meclisimiz ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.11.2021 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90