banner102

OF TSO'ya 5 Yıldız!

TOBB tarafından düzenlenen kalite standartları çerçevesinde Of Ticaret Sanayii Odası, Akredite Oda olarak 5 yıldızlı oda standartlarında hizmet veren oda statüsüne yükseldi.

15 Ocak 2014 Çarşamba 21:29
OF TSO'ya 5 Yıldız!

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan üye Odalar ve Borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda Sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi ve Oda Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda ve Borsa Sistemine uyumunun sağlanması amacıyla kurulan Akreditasyon Sistemi kapsamında Of Ticaret ve Sanayii Odası (OF TSO) da Akredite Oda sistemine dahil edildi.

Ağustos ayında yapılan başvuru neticesinde TOBB Akreditasyon Kurulu, başvuruyu değerlendirerek Of Ticaret ve Sanayii Odası’nın da 9. Dönem Akreditasyon Sürecine dahil edilmesine karar verdi.

Yaklaşık bir yıl süren çalışmalar kapsamında Of Ticaret ve Sanayii Odasının Yönetim, Meclis, Meslek komiteleri işleyişi, Oda mevzuatının uygulanması, Mali Yönetim, Haberleşme, Bilgi - İşlem, Kalite Yönetimi, Üye İlişkileri, Eğitim ve Uluslararası Ticaret gibi konularda yaptığı uygulamalar ve çalışmaları denetlendi.

Başarılı geçen denetiminin ardından TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından OF TSO’ya Akreditasyon Belgesi verilmesine karar verildi.

TOBB tarafından Ankara’da düzenlenen sertifika töreninde 9.dönemde Sertifika almaya hak kazanan 22 oda, plaket ve sertifikalarını aldı.

Of Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Erdal Saral, Başkan Yardımcısı Ali Sarıalioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Bulu, Oda Genel Sekreteri Murat Zırıh ve Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar’ın katıldığı törende TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Başkan Saral’a Akreditasyon Sertifikasını takdim etti.

İlçelerde kurulan en son oda olan Ticaret ve Sanayii Odası olduklarını belirten Başkan Saral; “Bu belge 2003 yılında kurulan odamızın 10 yıllık bir süreçte geldiği aşamayı göstermektedir. Odamız 5 yıldızlı bir oda konumuna gelmiştir. Avrupa’daki bu belgeye sahip olan bir odadan farkımız yoktur. Müşterilerimize Avrupa standartlarında bir kalite sunuyoruz. Belgemizin alınmasında emeği geçen başta oda personelimize, desteklerini esirgemeyen yönetim kurulumuza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Belgemiz, tüm Of halkımıza ve Oda üyelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.01.2014 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90