banner102

Of TSO'ya ISO 9001:2015 Kalite Denetimi

Of Ticaret Odasının ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme denetimi Türk Loydu Vakfı'ndan İlker Gür tarafından yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Temmuz 2018 Çarşamba 19:14
Of TSO'ya ISO 9001:2015 Kalite Denetimi

Yönetim ve işleyişini kalite standartlarına göre düzenleyen Türk Loydu Vakfı, oda çalışanlarını da denetimine tabi tuttu.

Türk Loydu Vakfı adına İlker Gür denetim öncesi oda çalışanları ve yönetim kurulu üyeleri ile sistem hakkında genel bilgileri paylaştı. Gün boyu gerçekleşen denetimde tüm birimlerin çalışmalarının kalite standardına uyumu incelendi. 

Türk Loydu Vakfı'ndan İlker Gür Kalite Yönetim Sistemi için Belgelendirme denetiminin yapılarak ISO 9001:2015 standardına göre çalışmaların yürütüldüğünü belirlediklerini anlattı. Gür, ”ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi denetimi hususunda raporumuzu ileteceğiz." diyerek oda çalışanlarına başarılarının devamını diledi.

Odanın kalite hedeflerindeki başarısının yapılan denetimler sonucunda tescilleneceğini belirten Başkan Erdal Saral '' Of Ticaret ve sanayi Odası yönetimi olarak, Of ticaret hayatına yenilikler getirmek için gayret gösteriyoruz. 2007 yılında başlayan Kalite yolculuğumuz, 2013 yılındaki Akreditasyon Belgelendirmesi ile zirve yapmıştır. Ancak zor olan zirvede kalmak olduğundan, yine bağımsız, tarafsız, güvenilir, uzman, milli ve kendi alanında zirvede bir kurumuz.

Aynı zamanda Akreditasyon denetimlerini de TOBB ile birlikte yürüten Türk Loydu Vakfından denetimi talep edilmiştir.

2015 versiyonu ile güncelleyip, belgelendireceğimiz Kalite Yönetim Sistemimiz üyelerimizin talep, öneri ve şikayetleri ile geliştirilerek bölgemizin ticari hayatının gelişimine katkıda bulunacaktır.

Bu süreçte emeği gecen oda personelimize Meclisimiz ve Yönetim Kurulu üyelerimize gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 21.07.2018 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90