banner102

Of Yakup Türköz Özel MEM Ürünleri Kargoda

Of Yakup Türköz Özel Eğitim Merkezi Okulu öğrencileri tarafından üretilen isimlikler kargo ile sahiplerine gönderildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Haziran 2014 Çarşamba 17:00
Of Yakup Türköz Özel MEM Ürünleri Kargoda

Okullarında öğrenim gören 20 öğrencinin , 2013-2014 eğitim-öğretim sezonu boyunca birçok ürün üreterek hem kendileri , hem de aile ekonomilerine katkı sağladıklarını söyleyen okul müdürü Mustafa Akyıldız , ürünlerin kargoya verilmesi sırasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada :” Öğrencilerimizin desteği ile kişinin mesleği veya isteği doğrultusunda ; karikatürlerle süslediğimiz masa üstü isimliklerimiz  değişik yerlere  göndermeye  başladık. İlk etapta 10 kargo ile 50 ye yakın ürünü gönderdik. Özel öğrencilerimiz , bu özellikleri ile kendilerini  topluma kabul ettirmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Çalışmalarımızda başta Of kaymakamımız Eren Arslan olmak üzere , ilçe milli eğitim yetkililerine minnettarız” dedi.

Of Yakup Türköz Özel Eğitim Merkezi öğrencileri , yıl boyunca galoş , büro malzemeleri  gibi birçok ürün üreterek diğer okul ve öğrencilere örnek oldular.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 11.06.2014 17:07
Anahtar Kelimeler:
Mustafa Akyıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90