banner102

Of Ziraat Odası’na genç başkan!

Of Ziraat Odası’nda yapılan ve mevcut başkan Mehmet Yüksel’in aday olmadığı 27. Olağan Genel Kurulda Berkant Saral başkan seçildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Şubat 2019 Pazartesi 11:39
Of Ziraat Odası’na genç başkan!

Of Ziraat Odası’nın 27.Olağan Genel Kurulunda Berkant Saral başkanlığa seçildi.

70 delegenin bulunduğu ve 64 delegenin oy kullandığı genel kurulda Berkant Saral 53 oy alırken diğer başkan adayı Yunus Hacıahmetoğlu ise 10 oy aldı. Bir oy ise geçersiz sayıldı.

23 YILLIK BAŞKANLIK SONA ERDİ

1963 yılında kurulan Of Ziraat Odası’nda 1984 yılında Genel Sekreter olarak çalışmaya başlayan Mehmet Yüksel, 1996 yılında başkanlığa seçilmişti. 23 yılı başkan olarak toplam 35 yıl görev yaptığı Of Ziraat Odası’na veda eden Yüksel, başkanlığı döneminde güzel hizmetlerde bulundu.

ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Of'a ve Ziraat Odası'na güzel hizmetler vermek istediklerini belirten Başkan Saral, "Teveccüh göstererek bizleri başkanlığa seçen çok kıymetli delegelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah Of Ziraat  Odamızı, yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde  adaletli, dürüst, hukuka saygılı, şeffaf bir idare ile yöneterek çiftçilerimizin sesi olmayı hedefliyoruz. Ülkemize, milletimize, Oflu çiftçilerimize ve teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.


Son Güncelleme: 18.02.2019 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90