banner102

Of'a Yakışacak Hükümet Konağı

Of Kaymakamı Eren Arslan'ın özverili çalışmaları ile başlatılan çalışmalar sonucu, Of'a yakışan Hükümet Konağının inşaatı çok yakın bir zamanda başlatılacak.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Temmuz 2015 Pazartesi 15:53
Of'a Yakışacak Hükümet Konağı

Mevcut Hükümet Konağının yerinde yapılacak olan altı katlı yeni Hükümet Konağında daha kaliteli hizmet verileceğini Of'un Nabzı'na açıklayan Kaymakam Arslan, "Of için çok güzel ve yararlı olacak bu Hükümet Konağının ödeneği hazır ve projesi onaylanmış vaziyette ihale süreci devam etmektedir. İnşAllah yaklaşık bir yıl içerisinde bu güzel proje hayata geçerek Of halkına güzel bir hizmet binası olacaktır." dedi.

Yeni yapılacak Hükümet Konağında birçok özelliklerin yer alacağını ifade eden Arslan, "Yeni Hükümet Konağının en alt kısmı otopark yapılacak. Altı katlı yapılacak olan binanın içerinde ilçemize en iyi şekilde hizmet verebilecek kütüphane de yer alacaktır. Ayrıca geniş kapasiteli konferans salonunun da yer alacağı binamız tüm halkımıza en iyi hizmet verilecek olan bir bina olacaktır." diye ifade etti.

Yeni Hükümet Binasının yapım süresince mevcut içerisinde bulunan kurumların farklı binalarda hizmet vereceğini söyleyen Arslan, "Of'a yakışacak olan bu güzel projenin başlamasından sonra içerisinde bulunan mevcut kurumlar, ilçemizde yeni yapılan Ziraat Odası Başkanlığı binasında hizmet verecektir. Binamızda bulunan Emniyet Müdürlüğü de Of Belediye Binamızın üçüncü katında hizmet vermeye devam edecektir. Aynı şekilde binamızda bulunan ve çok geniş alana ihtiyacı olan Adliye bölümümüz de tam kesin olmamakla birlikte öğretmen evinde  hizmet vermesi düşünülmektedir. "diyerek bu konuda kendilerine özveri ile yaklaşan Of Ziraat Odası Başkanı ile  Yöneticilerine ve Of Belediye Başkanı'na teşekkür etti.

Kurum amirlerinin gelip geçici olduğunu sözlerine ekleyen Arslan,"Bizler burada gelip geçiciyiz, önemli olan kalıcı olan hizmetin kaliteli ve faydalı olmasıdır. Bu anlamda mevcut binamızda yer alan kurumların hizmetlerini aksatmadan devam ettirebilmeleri için en elverişli yerleri araştırıp bulmaya gayret ettik. Amacımız bir kurum hizmetini devam ettirirken diğerinin hizmetini aksatmak değildir. Biz ayırt etmeden ilçemizdeki bütün kurumların en iyi hizmet verebilmeleri için çalışıyoruz." diyerek binanın yapımı süresince vatandaşların göstereceği anlayış içinde teşekkür ettiğini ifade etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.07.2015 15:59
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A.Y 2015-07-10 11:04:07

YANIN DAKİ UCUBE DE ORADA DURACAKMİ

banner90