banner102

Of’a Yeni Emniyet Müdürü

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Of Emniyet Müdür Vekili olarak görevlendirilen Murat Elkılıç Arsin Emniyet Müdürlüğüne atanmasıyla Of İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Tolga Er getirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Ocak 2017 Perşembe 08:27
Of’a Yeni Emniyet Müdürü
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan atama ile Murat Elkılıç Arsin Emniyet Müdürlüğüne atanırken, Of İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise Komiser Yardımcısı Tolga Er atandı. Of’a gelen Er, Kaymakam Eyüp Fırat’ın huzurunda görevi Elkılıç’tan devraldı.

Of Emniyet Müdür Vekili Murat Elkılıç'a Kaymakam Fırat tarafından darbe sürecinde zorlu görevi başarıyla yürüttüğü için Başarı Belgesi takdim edildi.

Tolga Er Kimdir?

Samsun Bafra nüfusuna kayıtlı olan Müdür Er, İstanbul'da doğdu. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden 2008 yılında Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. 2009 yılın Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak göreve başladı. Meslek hayatına Rize'de devam eden Er, Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitim Merkezi’nde açılan kurstan 2016 yılı Haziran ayında mezun oldu. Trabzon iline atanan Er, Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı.  Evli ve iki çocuk sahibi olan Tolga Er, 24 Ocak 2017 tarihinde Of Emniyet Müdürü olarak atandı.


Son Güncelleme: 20.02.2017 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90