banner102

OFGİAD tan Kardeş Eli Derneğine Ziyaret

Of Girişimci İş Adamları Derneği (OFGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti

23 Mayıs 2013 Perşembe 23:18
OFGİAD tan Kardeş Eli Derneğine Ziyaret

Of İlçesinde yeni kurulan ve kurulum aşamasından sonra aktif ziyaretler gerçekleştiren Of Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, dernek bazında ilk ziyaretlerini Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yaptı.

Gerçekleştirilen ziyarette, Kardeş Eli Derneği Yönetiminden Başkan Musa Gözütok, Başkan Yardımcısı Hasan İnan, Yönetim Kurulu Üyelerinden Adnan Karaismailoğlu ve Mehmet Aydın hazır bulundu.

Of ilçesinin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla OFGİAD'ı kurduklarını dile getiren Kurucu Başkan Ali İhsan Ulusoy, 'Kurmuş olduğumuz derneğimiz aracılığı ile ilçemizde bulunan iş adamlarını bir çatı altında toplamak ve bu çatı altında gerek kendi iş alanlarını, gerekse Of İlçemizin ekonomik alanda gelişmesini sağlamayı hedefliyoruz' dedi.

Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını söyleyen Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Musa Gözütok, ziyareti gerçekleştiren OFGİAD Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarete  OFGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Ulusoy, Başkan Yardımcısı İsmail Özcan, Dernek Sekreteri Osman Eminoğlu, Yönetim kurullu üyelerinden Ömer Köse, Mehmet Bektaş ve Tuncay Akyıldız katıldı.





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.11.2019 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdullah 2013-05-24 09:05:02

ofumuzda böyle sivil toplum kuruluşlarımızın bir araya gelerek ilçemiz için hayırlı işlere imza atacaklarını düşünüyorum. ziyaretlerin devamlı olması iyi olacaktır. allah hayırlı etsin .

Avatar
SEYFETTİN ÇAKIR 2013-05-24 11:12:01

kardeş eli derneğimizin faal,iyetlerine katkıta bulunan tüm dostlara ve gönüllüleriimize teşekkür ederiz.....

banner90